ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Το ψάρεψα από το FB και το διαδίδω

«Φέτος στο master chef , κερδίζει εκείνος που θα μας δείξει πως να κάνουμε το σ@@@@ μας παξιμάδι»
Σκέφτηκα να ξεκινήσω με ένα παρά αμοντάριστο γιατί παρακολουθώ τις εξελίξεις σαν να είμαι επιβάτης στο τραινάκι του τρόμου.
 
Μετά την είδηση από τον χώρο του πολιτισμού , των γραμμάτων και των τεχνών που θέλει τον Κώστα Φραγκολιά να πρωταγωνιστεί στο έργο του Τσέχοφ «οι τρεις αδελφές »,με βρήκε και πάλι ανυποψίαστη η καταγγελία της «ενημερωτικής», Εύας Αντωνοπούλου του ( ΣΚΑΙ ) η οποία καταδίκασε το life style πιο έντονα και από τους Εβραίους τον Ιησού Χριστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μέρα μετά τους κεραυνούς της Εύας για τον κόσμο του life style ο όμιλος Λυμπέρη «πάπαλα» ενώ είναι θέμα ωρών να μάθουμε ότι ένας ακόμη όμιλος διώχνει εκατοντάδες εργαζόμενους που υπηρέτησαν και το life style .

Βρισκόμαστε λοιπόν , ένα βήμα πριν , ανακαλύψουμε τον πρωταγωνιστή που οδήγησε την χώρα στα «μπουτάκια » της Μέρκελ .ΤΟ LIFE STYLE ευθύνεται για όσα έχουν συμβεί σε αυτή την χώρα απο το 2009 και μετά . Καταρχάς επειδή είμαι μεγάλη κυρία πια , θυμάμαι ότι η Εύα στο life style επεχείρησε να διακριθεί . Η ζωή έχει αποδείξει ότι όποιος ξεχνάει το παρελθόν του , εκείνο γυρίζει σε ανύποπτη στιγμή και τον στοιχειώνει .

Προσωπικώς , επειδή έχω τραγουδήσει όλα σχεδόν τα είδη του ρεπερτορίου στα μέσα και στα έντυπα , αν κάποιος προκάλεσε μη αναστρέψιμη βλάβη στο λαό αυτής της χώρας , είναι , οι «εντεταλμένοι κονδυλοφόροι του έγκριτου κατεστημένου » . Αυτοί πρωταγωνίστησαν στην προπαγάνδα του συστήματος που έκανε κεφαλοκλείδωμα στην δημοκρατία και αυτοί , οι «έγκριτοι » δεν τολμάνε να πάρουνε το καλοκαίρι καράβι για νησιά , να περπατήσουν στο Σύνταγμα , να πάνε στην παραλία για μπάνιο , να κινηθούν ως άνθρωποι ανάμεσα σε ανθρώπους , σε σημείο ένας απο τους πιο «έγκριτους»για ναγοράσει ένα χρόνο πριν κρέμα προσώπου για την μαμά του απο μαγαζί καλλυντικών στο Ψυχικό , έβαλε περούκα και καπέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο , καρφάκι δεν μου καίγεται αν η Ζέτα έκανε μπούκλες τα μαλλιά της για να δει τον τραγουδιστή της , αν η Ελένη , μαζεύει με απόχη πεταλούδες στα Αχλα , αν η Νάντια Μπουλέ είναι η πιο περιζήτητητη παρουσιάστρια και αν η Φαίη Σκορδά φόρεσε μεταλικές γόβες.

Σας ορκίζομαι επίσης , ότι οι φίλοι που κάνω παρέα , είναι απο τα αυτιστικά εκείνα που θυμούνται όσα έδειχνε η τηλεόραση όταν έβλεπε η μαμά τους τον «άγνωστο πόλεμο », όμως οοοοοοοοοολοι οι άνθρωποι που δουλεύανε ώρες για το « επικίνδυνο για την δημόσια υγεία life style» , τι κάνουνε τους τελευταίους 15 μήνες που δεν τους δόθηκε κάποια χορηγία να περάσουν στο «έγκριτο »ρεπορτάζ εφημερίδων και καναλιών που τα στελέχη εκεί , ως έγκριτα , προσεγγίζουν την είδηση ως λειτούργημα και όχι ως εργαλείο πίεσης για να συναλλαγούν με την κεντρική εξουσία;

Απλά πηγαίνουν και στα συσσίτια να βρούνε φαγητό . Σε προσωπικό επίπεδο δεν εργάστηκα ποτέ σε έντυπα – φρεγάτες του life style και σε 23 χρόνια δημοσιογραφικής πορείας , αν εξαιρέσουμε τα 3 , ανήκα στην ενημέρωση ! Δυστυχώς για μένα , κατάλαβα αργά ότι , αυτό που θεωρούσαμε στο μικρόκοσμο το δικό μας , ως σημαντικό , ήταν απλώς μια εικονική πραγματικότητα.

Είναι ωραίο να αμφισβητείς , αλλά η αμφισβήτηση πρέπει να ξεκινά από το προσωπικό αξιακό σύστημα για να δικαιούσαι να κρίνεις τον απέναντι.

Αμφισβητώ σημαίνει , ότι έρχομαι σε ρήξη με το σύστημα της «εγκυρότητας » που υπηρετώ . Αν δεν το κάνω αυτό , δεν είμαι ενεργός αλλά μαριονέτα .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης