ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Λίγα λόγια για το στυλ της Αγγελικής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο πιθανότητες υπάρχουν. Η πρώτη είναι αυτό το σακάκι που φοράει η Άνγκελα, να έχει πιάσει «μάκα». Η δεύτερη είναι να διαθέτει πολλά ίδια σακάκια στο ίδιο «καμπί» χρώμα.

«Το καμπί » ως χαρακτηρισμός χρώματος προκύπτει από την κάμπια, αλλά είναι το χρώμα της κάμπιας στην περιοχή της κοιλιάς.

Το γράφω για εκείνες ή εκείνους (ποτέ δεν ξέρει κανείς) που αγαπάνε Μέρκελ και θέλουν να αντιγράψουν το στυλ και το σακάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό πάντως το βίτσιο με τα πολλά ρούχα στο ίδιο χρώμα, το έχουν πολλοί.

Από τον χώρο της διανόησης ο Γιώργος Βέλτσος που μας εξηγούσε τα χρόνια τα παλιά στο πανεπιστήμιο, την εμμονή του να έχει είκοσι μαύρα μπλουζάκια, τα μισά με κοντό μανίκι, τα μισά με μακρύ, για να μην προβληματίζεται τι θα φορέσει την επόμενη μέρα και χάνει χρόνο.

Έναν επόμενο κύριο, καναλάρχη αυτή την φορά που δεν ήθελε να χάνει χρόνο με το ντύσιμο, ήταν απ’ όσο θυμάμαι, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πρέπει να διέθετε περισσότερα από 30 σιέλ πουκάμισα. Όταν κάποτε τον είχα ρωτήσει, μου είχε δώσει απάντηση σαν εκείνη του Γιώργου Βέλτσου κάποτε. Δεν ήθελε να χάνει χρόνο ψάχνοντας.

Η Νάνα Μούσχουρη, φοράει περισσότερο από 70 χρόνια τον ίδιο σκελετό γυαλιών. Νομίζω ότι γεννήθηκε φορώντας αυτά τα γυαλιά αλλά …αποκλείεται να είναι ο ίδιος, ο πρώτος θα φυλάσσεται στο μουσείο της Μαντάμ Τισσό.

Ανέφερα τρία ενδεικτικά παραδείγματα γιατί, όταν είδα την Άνγκελα με το ίδιο σακάκι που το έχει λανσάρει σε 15 εμφανίσεις, ακόμη και στο γήπεδο, σκέφτηκα ότι ευτυχώς που είναι «μέσα» ο Λάκης Γαβαλάς και μακάρι να τον έχουν απομακρύνει από την τηλεόραση. Νομίζω ότι αν κάποιος θα ήθελε να καταραστεί τον Λάκη, θα έπρεπε να τον υποχρεώσει να «σετάρει» την ντουλάπα της Μέρκελ.
ΕΜΑΘΑ ότι ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ στην κρατική τηλεόραση, τηλεφωνούσε ο ίδιος από το πρωί για να εξασφαλίσει καλεσμένους για τις εκπομπές και τα δελτία.

ΕΙΔΑ εξαιρετικά όμορφη της Έλλη Στάη. Με το μπλε φόρεμα και με εξαιρετικό μακιγιάζ στην εκπομπή της κρατικής που μεταδίδεται Δευτέρα βράδυ. Είναι από τις πολύ λίγες γυναίκες που μετά τα 30 μπορούν να εμφανίζονται με τα μπράτσα έξω και η εικόνα να είναι αισθητικά σωστή.

Ο Γιώργος Κιμούλης στην Έλλη Στάη, ήταν τόσο βαρύς και «ασήκωτος» στον λόγο, που αν ήταν γιατρός, μπορεί με τον τρόπο που μιλάει, να σου έκανε διάγνωση για συνάχι και να καταλάβαινες λόγω ύφους ΤΟΥ ότι πρέπει να κάνεις διαθήκη τα επόμενα πέντε λεπτά.

Εντάξει, έχουμε απαρνηθεί την ξετσιπωσιά, αλλά μίλησε απλά καλέ μου, χωρίς ναρκισιστικούς βερμπαλισμούς, που κάνουν τα σωστά να μοιάζουν «ξύλινα και πασέ».

ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ ήταν ότι έφτασα Ψυχικό από Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι μέσα σε πέντε λεπτά.

Ξυπόλητη εμφανίστηκε για κάποια λεπτά η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Να μην τρομάξω ότι η παραγωγή έκανε περικοπές στα πασούμια, ε;

Πάλι ο Τράγκας έγινε εξώφυλλο για τις δηλώσεις του σχετικά με την Μέρκελ. Μπας και κρύβεται ένας έρωτας πίσω απ’όλη αυτή την επιθετικότητα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης