ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ZOUGLATV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρωταγωνιστής» στο σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» (ΕΧTRA 3 στις 23.15) είναι ο δημοσιογράφος και επίδοξος πολιτικός Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο επίκεντρο μπαίνουν οι καταγγελίες-κόλαφος των ανήλικων κρατουμένων των φυλακών Αυλώνα γύρω από τις απαιτήσεις του δημοσιογράφου, ο οποίος τους υποχρέωσε να υποκύψουν και να διηγηθούν φανταστικές ιστορίες, για τις ανάγκες της εκπομπής «Πρωταγωνιστές».

Συνήθως, οι πολιτικοί λένε περισσότερα ψέματα, αφού πολιτευτούν. Φαίνεται ότι οι δημοσιογράφοι τούς ξεπερνούν, επιλέγοντας να πολιτευτούν μέσα στο ψέμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα τους πάρει το ποτάμι; Περισσότερα απόψε στον «Κίτρινο Τύπο»…

Επίσης, στο στούντιο της εκπομπής θα φιλοξενηθεί ο Γιώργος Καμίνης, νυν δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος ανοίγει τα χαρτιά του για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και την υποψηφιότητά του.

Στην εκπομπή θα προβληθούν video για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και όλο το παρασκήνιο γύρω από την πολυσυζητημένη συνέντευξή του που κόπηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Τέλος, θα παρακολουθήσετε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Ράδιο Κορασίδη», ο οποίος έπαιρνε δάνεια στο όνομα των υπαλλήλων του χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Στο στούντιο της εκπομπής θα παραβρεθούν πρώην υπάλληλοι της εταιρείας.

Ο «Κίτρινος Τύπος» μεταδίδεται από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, προβάλλεται από το ASTRA TV στη Θεσσαλία και στην Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης, η εκπομπή μεταδίδεται μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ, ενώ όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης