Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαΐου ο Δημήτρης Διαμαντίδης εμφανίζεται για τελευταία φορά στο παρκέ του ΟΑΚΑ, ενώπιον των φιλάθλων που θα αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Κατέβας θα βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ του τελευταίου αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη, στην εκπομπή Pick & Roll, αύριο, Τρίτη, (31/5, 20.00) στο OTE SPORT 4HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Βασίλης Σκουντής και η μπασκετική ομάδα του ΟΤΕ TV έχουν ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον θέμα για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» τερμάτισε στην τρίτη θέση της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος μίλησε με τους πρωταγωνιστές της διαδρομής για όσα έγιναν φέτος, αλλά και εκείνα που έρχονται.

O Θανάσης Ασπρούλιας επισκέφτηκε τα γήπεδα του σχολικού συγκροτήματος Γκράβας, όπου βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (29/5) ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, για την ολοκλήρωση του «ΕΚΟ Antetokounbros Streetball Event», τουρνουά που προβλήθηκε αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

Στο φινάλε της διαδρομής, οι Antetokoubros είχαν κοντά τους περισσότερους από 6.000 φίλους του μπάσκετ, αλλά και τον συμπαίκτη του Θανάση στους Νιου Γιορκ Νικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Θα απολαύσουμε μοναδικό θέαμα και όσα είχαν να πουν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Μελισσίδης βρέθηκε στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που απέκτησε το Μουσείο της ΧΑΝΘ, η οποία είναι αφιερωμένη στον ΕΣΑΚΕ, και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη.

Επίσης, θα μεταφερθούμε στην άλλη ακτή του Ατλαντικού και θα δούμε όσα έχει ετοιμάσει ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, προ των τελικών της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ. Φυσικά, ξεχωρίζει το comeback των Γουόριορς στη σειρά με την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (οι πρωταθλητές… αρνούνται να πάνε σπίτι τους) και η έκτη διαδοχική χρονιά που ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα βρεθεί στους τελικούς.

Το Pick & Roll θα φιλοξενήσει ξεχωριστό ρεπορτάζ για τον Μπράις ΝτεΖάν Τζόουνς, παίκτη των Νιου Όρλινς Πέλικανς, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Ντάλας. Ο νεαρός σέντερ της ΑΕΚ Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν συμπαίκτης του Τζόουνς στον Πανεπιστήμιο Αϊόβα Στέιτ και μιλά για εκείνον, αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

Τέλος, θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στα πλέι-οφ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Ισπανία, Τουρκία και Ιταλία), τα οποία παρακολουθούμε αποκλειστικά, ζωντανά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας στα κανάλια OTE SPORT.

Όλα αυτά στο Pick & Roll αυτήν την Τρίτη (31/5, 20.00, OTE SPORT 4HD), με τον Βασίλη Σκουντή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης