Οι ομαδικές απολύσεις ξεκίνησαν στην τηλεόραση του ALPHA, σε μια προσπάθεια δήθεν οικονομικής εξυγίανσης, ενώ, όπως φαίνεται, ο τελικός σκοπός της διοίκησης Κοντομηνά, που ακόμη συνεργάζεται με τους Γερμανούς, είναι να γκρεμίσουν τις εργασιακές σχέσεις και να επιβάλουν τις ατομικές συμβάσεις.

Εκτός σταθμού έμεινε και ο πολιτικός συντάκτης Γιώργος Βλάχος, καθώς αρνήθηκε να υπογράψει τη νέα σύμβαση που προτείνει ο ALPHA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι τα «θύματα» της σκληρής πολιτικής της διοίκησης του καναλιού μέχρι σήμερα πλησιάζουν τα 10, την τελευταία εβδομάδα.

Είναι εκείνοι που δεν δέχθηκαν να υπογράψουν ατομική σύμβαση με περικοπές μισθών που έφθαναν και το 25% των αποδοχών τους και, όπως φαίνεται, θα προστεθούν και άλλοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, οι οποίοι είναι πιθανόν να ξεπεράσουν το 15%.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το «ΠΟΝΤΙΚΙ», επειδή δεν υπέγραψαν τις ατομικές συμβάσεις και τις περικοπές των μισθών, η διοίκηση του ALPHA απέλυσε τον Δημήτρη Κουτουφά, έναν από τους βασικούς σκηνοθέτες του σταθμού (κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθημερινά και του Σαββατοκύριακου με τον Νίκο Μάνεση, ενώ συμμετείχε και σε πολλές από τις γνωστές ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού), δύο οπερατέρ, τον Μιχάλη Μποζονέλο και τον Νίκο Βακόνδιο, τον τεχνικό βίντεο στο κοντρόλ Αποστόλη Ζαπουνίδη, ο οποίος δημιουργεί και τα βίντεο για την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και -όπως λέγεται στο κανάλι- η απόλυσή του θα φέρει γκρίνιες και φωνές, καθότι είναι απαραίτητος για το τηλεοπτικό τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου, και τη δημοσιογράφο Ευγενία Χριστιανούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση έχει προκαλέσει η σιωπή του διευθυντή του σταθμού Βασίλη Παπαδρόσου, αλλά και των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων και τεχνικών, οι οποίες έως τώρα σιωπούν…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης