H εκπομπή Pick & Roll και ο Βασίλης Σκουντής επιστρέφουν στις οθόνες μας, για το εβδομαδιαίο ραντεβού με τους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας, την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20.00, στο OTE SPORT 4HD.

Ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον μιλά στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που φόρεσε το 2004, με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Αναλύει το μενταλιτέ των “Βad Boys” της νέας εποχής και σχολιάζει το φαινόμενο “Γιάννης Αντετοκούνμπο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H “τρέλα του Μάρτη” έφτασε στην τελική ευθεία, με το Final Four να διεξάγεται στις 3&4 Απριλίου. Ο Άρης Μπάρκας συναντά τον Χακίμ Ουόρικ, του Ολυμπιακού και τον Ρόσκο Σμιθ της Νέας Κηφισιάς, παίκτες που έχουν σηκώσει το τρόπαιο του NCAA Tournament -με το Σίρακιους και το Κονέντικατ, αντίστοιχα. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι δύο άσσοι για τη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ, με τον νυν «ερυθρόλευκο» και… τότε συμπαίκτη του Καρμέλο Άντονι να ομολογεί πως «ήταν μια συγκλονιστική στιγμή, που τώρα μοιάζει σαν να μην είναι αληθινή».

Η θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει και άλλα θέματα, όπως:

• Ο Βραζιλιάνος Ραούλ Νέτο, πλέι μέικερ των Γιούτα Τζαζ, αποκαλύπτει ποιος είναι ο Έλληνας παίκτης που τον βοήθησε να φτάσει στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Ο κόουτς της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, εξηγεί στον Θανάση Ασπρούλια τον σημαντικό ρόλο που παίζει για τους Βάσκους ο Γιώργος Μπόγρης.

• Η Ρουθ Ράιλι μιλά αποκλειστικά στο Pick & Roll για τα δυο πρωταθλήματα που κατέκτησε στο WNBA, με τις Ντιτρόιτ Σοκς, αλλά και για αυτό που πανηγύρισε στην Ελλάδα με τον Αθηναϊκό. Τι νοσταλγεί και ποιες είναι οι υποχρεώσεις της, ως πρέσβειρας του ΝΒΑ.

• Φυσικά, όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll του ΟΤΕ ΤV, που παρουσιάζει ο Βασίλης Σκουντής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης