Τώρα η EUROPA, σας βοηθάει να υπολογίσετε τα χρήματα που μπορείτε να εξοικονομείτε χειμώνα – καλοκαίρι, με την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων.

Αυτό γίνεται απλά με τον Υπολογιστή Εξοικονόμησης Ενέργειας, μια εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιώντας μια σειρά από παραμέτρους, όπως: η περιγραφή του κτιρίου, η περιοχή στην οποία βρίσκεται και η παλαιότητά του, υπολογίζει το ποσό που μπορεί να εξοικονομηθεί σε ένα σπίτι, σε περίπτωση αντικατάστασης των παλιών κουφωμάτων με θερμομονωτικά κουφώματα, όπως τα Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξοικονόμηση υπολογίζεται σε οικονομικό όφελος που προκύπτει από θέρμανση του χώρου με σύστημα πετρελαίου, καθώς και από ψύξη με σύστημα κλιματισμού. O χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί το τελικό αποτέλεσμα της μέτρησης με φίλους του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, Google+). Επίσης έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας του, ώστε να δεχτεί υποστήριξη από εξειδικευμένο κατασκευαστή αλουμινίου.

Η EUROPA ανέπτυξε αυτή την εφαρμογή, μέσω ειδικών συνεργατών, στα πλαίσια μεγάλης καμπάνιας για τα οφέλη από την αντικατάσταση σε πόρτες και παράθυρα, που μπορείτε να δείτε στο www.antikatastasikoufomaton.gr.

Η ενέργεια αυτή συνδυάζεται με διαγωνισμό, όπου όσοι συμμετέχουν μπορούν να κερδίσουν από την εταιρεία, τη δωρεάν αντικατάσταση των κουφωμάτων του σπιτιού τους ή μεγάλη έκπτωση σε πόρτες ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντικατάσταση κουφωμάτων με EUROPA και η αξιοποίηση των επιδοτήσεων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον», είναι δυνατότητες που μπορούν να δώσουν σημαντικά οφέλη σε πολλά νοικοκυριά, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περίοδο σημαντικής αύξησης του κόστους του πετρελαίου θέρμανσης και μείωσης των εισοδημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης