Mε επιφυλακτικές τάσεις κινείται η Wall Street, στην πρώτη συνεδρίαση μίας εβδομάδας η οποία είναι αρκετά «γεμάτη», τόσο σε ό,τι αφορά το μέτωπο των ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων όσο και αυτό των ανακοινώσεων μακροοικονομικών στοιχείων, που είχαν καθυστερήσει λόγω του shutdown, μετά το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας που έφερε τον δείκτη S&P 500 σε νεά ιστορικά υψηλά.

Αυτήν την ώρα, ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,10%, ο δείκτης S&P 500 σημειώνει απώλειες 0,07% και ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,1%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μέτωπο των μετοχών, η μετοχή της JP Morgan Chase σημειώνει πτώση 0,43%, μετά την είδηση το Σαββατοκύριακο ότι κατέληξε σε συμφωνία με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης να πληρώσει το ποσό των 13 δισ. δολαρίων, δίνοντας τέλος σε σειρά διώξεων που συνδέονται με την κρίση του subprime.

Η μετοχή της McDonald’s σημειώνει πτώση 1,8%, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ’ τριμήνου, όπου σημείωσε αύξηση κερδών κατά 4,6%, αλλά οι πωλήσεις της ήταν χαμηλότερες των εκτιμήσεων.

Η μετοχή της Halliburton καταγράφει πτώση 2,59%, παρά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ’τριμήνου όπου σημείωσε αύξηση κερδών 17% στα 706 εκατ. δολάρια, που ήταν ανάλογη των εκτιμήσεων των αναλυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ράλι 8,21% σημειώνει η μετοχή της Hasbro, μετά τα ανώτερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα για το γ’τρίμηνο, που ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης