Η IronFX Global, ο παγκόσμιος ηγέτης στο Online Trading, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του νέου της γραφείου στην Αθήνα. Με αυτόν τον τρόπο η IronFX αποδεικνύει τη διαρκή προσπάθεια της να παρέχει στους πελάτες της τοπικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες που αντικατοπτρίζουν τα διεθνή πρότυπα ενός έμπειρου και πολυβραβευμένου παρόχου.

Ο Μάρκος Α. Kασιούρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της IronFX Global σχολίασε: “Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του νέου μας γραφείου στην Αθήνα. Η δημιουργία του νέου αυτού γραφείου αποδεικνύει την αποφασιστικότητά μας να επεκτείνουμε ευρύτερα το καλύτερο και ασφαλέστερο επενδυτικό περιβάλλον για κάθε επενδυτή . Αποβλέπουμε σε μια ισχυρή και επιτυχημένη επαγγελματική σχέση με τους Έλληνες πελάτες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με την IronFX Global

Η IronFX είναι ο βραβευμένος παγκόσμιος ηγέτης στο Online Trading. Με 15 πλατφόρμες συναλλαγών και πάνω από 200 χρηματοικονομικά προιόντα σε forex, μέταλλα spot, εμπορεύματα και CFDs, σε μετοχές ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας. Η IronFX Global εξυπηρετεί ιδιώτες και θεσμικούς πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Με περισσότερα από 55 γραφεία σε όλο τον κόσμο, και πάνω από 1.200 υπαλλήλους που παρέχουν υποστήριξη σε περισσότερες από 45 διαφορετικές γλώσσες, οι πελάτες της IronFX επωφελούνται απο την εικοσιτετράωρη υποστήριξη που παρέχεται απο την μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Το πελατοκεντρικό μοντέλο της IronFX, μέσω της πλατφόρμας της, συνδυάζει τη λειτουργικότητα των συναλλαγών με την ευρύτερη γκάμα προϊόντων, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες τιμές, αξιόπιστη εκτέλεση και ρευστότητα.

Η καθημερινή ενημέρωση της αγοράς και η αξιόπιστη ανάλυση,θα δώσουν στους πελάτες της IronFX πρόσβαση στις καλύτερες πληροφορίες για να κάνουν συνειδητές αποφάσεις για τις συναλλαγές τους. Η εταιρική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα , μια απο τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο, αποδεικνύουν την ηγεσία της εταιρίας στην παγκόσμια αρένα.
Η IronFX Global συμορφώνεται με τα διεθνή ρυθμιστικά πρότυπα αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την FCA , ASIC , FSP , CRFIN , UCRFIN και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Η εταιρεία είναι μέλος του Eurex Exchange και επίσης συμβατή με τους κοινοτικούς κανονισμούς και τις οδηγίες MiFID για τις επιχειρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης