Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Η Γαλλία, έχοντας διδαχθεί από το κάζο του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας παρουσιάζεται σοβαρή και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής στη χώρα του καφέ.

Οι «τρικολόρ» στα δύο πρώτα τους ματς στο τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο έδειξαν να ξέρουν τι ζητούν στον αγωνιστικό χώρο και απέδειξαν παράλληλα τις επιθετικές αρετές τους, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ συνολικά κόντρα στις Ονδούρα και Ελβετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα του Ντεσάμπ απόψε αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ, που θέλει το «τρίποντο» για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο, και φρονούμε ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα θα καταφέρει να κλείσει την πρώτη φάση της διοργάνωσης με το απόλυτο νικών.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ελβετία θέλει νίκη και παράλληλα να χάσει βαθμούς ο Ισημερινός απέναντι στη Γαλλία, για να βρεθεί αυτή στους 16. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπολείπεται δύο τέρματα έναντι των αντιπάλων τους, μετά τη συντριβή με 2-5 από τη Γαλλία.

Ως εκ τούτου το συγκρότημα του Χίτσφελντ θέλε νίκη με όσα περισσότερα γκολ διαφορά για να είναι σίγουρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι Ελβετοί, δεδομένου ότι θα ανοιχτούν ενδέχεται να δουν την εστία τους να παραβιάζεται, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις παρασύρονται και αργούν να γυρίσουν πίσω. Η επιλογή μας έτσι σε αυτό το ματς θα είναι το Goal-Goal, ενώ έχει τύχη και το over.

ΔΥΑΔΑ…

342. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΓΑΛΛΙΑ 2 (1.70)
343. ΟΝΔΟΥΡΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ GOAL-GOAL (1.75)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης