Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατήγγειλε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Tyc Sports», πως δεν του επετράπη η είσοδος στο «Μαρακανά» για να δει διά ζώσης το Αργεντινή-Βοσνία αν και είχε διαπίστευση. 

«Δεν είχαν τρόπους, δεν με άφησαν να μπω αν και είχα διαπίστευτη για τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Έδειξα το “pass” στο προσωπικό στην είσοδο αλλά αδιαφόρησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι διαφορετικό πράγμα να μην μπορείς να μπεις και διαφορετικό να σου αρνούνται κακοπροαίρετα είσοδο με το έτσι θέλω όπως συνέβη σε μένα», δήλωσε ο Μαραντόνα, συμπληρώνοντας ότι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που διέμενε για να προλάβει το δεύτερο ημίχρονο από την τηλεόραση!

Από την πλευρά της η FIFA υποστηρίξε πως δεν έλαβε κάποιο ειδικό “σήμα” από τους security του γηπέδου και πως πιθανότατα ο “Πίμπε Ντ’Όρο” μπέρδεψε τις εισόδους του γηπέδου.

Πέρα όμως από την επίθεση στους ανθρώπους της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Μαραντόνα εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη κατά τη Βραζιλίας, υπογραμμίζοντας πως η διοργανώτρια πορεύεται με διαιτητικά δεκανίκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Βραζιλία πρέπει να βελτιωθεί πολύ αν θέλει να είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Μπορεί όμως να μπει στη λίστα των φαβορί με τη βοήθεια των διαιτητών.

Χωρίς τον Νεϊμάρ δεν ξέρει να επιτίθεται, στερείται λύσεων μπροστά. Οι διαιτητές της έχουν πάντως υπερβολικό σεβασμό και πιστεύω πως την σπρώχνουν μέχρι τα προημιτελικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 53χρονος Αργεντίνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης