Το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας του 7ου ομίλου ανάμεσα στη Γερμανία και την Πορτογαλία κλέβει την παράσταση από τα ματς της σημερινής ημέρας του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19.00 (ΝΕΡΙΤ SPORTS, NERIT ΗD) στο χωρητικότητας 51.708 θεατών «Fonte Noba arena» του Σαλβαντόρ και θα τη διευθύνει ο Σέρβος, Μίλοραντ Μάζιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς θεωρείται αρκετά σημαντική για τους δύο μονομάχους. Κι αυτό γιατί θα κρίνει πολλά όσον αφορά στη σειρά πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, δεδομένου ότι ο νικητής θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την πρώτη θέση, ενώ ο ηττημένος θα υποχρεωθεί να νικήσει Γκάνα και ΗΠΑ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Οι δύο αντίπαλοι, είναι από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη με τους Γερμανούς να διακρίνονται για την φυσική κατάσταση και την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό και τους Ιβηρες, να διαθέτουν ενθουσιασμό, αλλά και αρκετά έμπειρο σύνολο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεραπεύθηκε από τενοντίτιδα στο γόνατο και είναι έτοιμος να παίξει από την αρχή και μαζί με τους Πέπε, Μουτίνιο, Κοεντράο και Μεϊρέλες θα επιδιώξουν να διασπάσουν την άμυνα της Γερμανίας, προκειμένου να σκοράρουν και να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον ίδιο στόχο όμως, θα έχουν και οι τυπικά γηπεδούχοι, Γερμανοί, που διαθέτουν εξαιρετική επιθετική λειτουργία, βασιζόμενη στους Οζίλ, Ποντόλσκι και Μίλερ.

Προβλέψεις δεν χωρούν σε τέτοιου είδους αγώνες, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη συνάντηση, θα είναι η 100η σε παγκόσμιο κύπελλο για την Γερμανία.

Στην πλούσια προϊστορία των δύο αντιπάλων, τα «πάντσερ» μετρούν εννέα νίκες, οι Πορτογάλοι τρεις, ενώ πέντε αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης