Η τραγουδίστρια μετά από την συνάντηση της με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη εξέφρασε τα συναισθήματα και την χαρά της για την γνωριμία αλλά και την συνεργασία τους. Οι δυο τους είχαν κάνει ένα διπλό δίσκο με μεγάλη επιτυχία αλλά και 40 συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Μια συνεργασία- φιλία που κρατάει χρόνια! Το πιο κάτω μήνυμα είναι τα όσα έγραψε η Αλέξια στο προσωπικό της λογαριασμό μετά από την συνάντηση της με τον Μίκη Θεοδωράκη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χτές απόγευμα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, του πολυαγαπημένου μου συνεργάτη! Μαζί ηχογραφήσαμε ένα διπλό cd καί τραγουδήσαμε σε 40 συναυλίες! Μέσα από την γνωριμία μου με τον Μίκη, γνώρισα την πραγματική Ελλάδα, την Μουσική διαφορετικά και εμένα.

Όποτε βρίσκομαι στην Αθήνα πάντα τον βλέπω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ Αφάνταστα κάθε φορά!

Μιλήσαμε, ακούσαμε μουσική, γελάσαμε πολύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούσαμε αποσπάσματα από δικές του όπερες υπέροχες. Ακούσαμε το ντουέτο μας στον δίσκο μου: Αλέξια – Μίκης Θεοδωράκης: “Θαλασσινές σπηλιές”, του Σεφέρη, ένας αυτοσχεδιασμός στο στούντιο, μία ιδέα που είχα. Πάντα αγαπούσα τους αυτοσχεδιασμούς.. και ο Μίκης, όντας ο Μουσικός που είναι, ακολούθησε άφοβα! Μετά ακούσαμε το: “Venice from an open window” από το Re-bE, βλέποντας την Ακρόπολη από όλα τα παράθυρα του.

Και στα 2 τραγούδια, συμμετείχε μπάσο ενορχήστρωση ο Fergus Currie και στο 1ο, σαξόφωνο ο Peter Massink.

Απόλαυσα την Αθήνα με τα δώρα της. Ευγνώμων.!

Μαργαρίτα Θεοδωράκη, σε Ευχαριστώ για την δική σου πολυτιμότατη προσφορά! Σε αγαπώ όπως αγαπώ και τα παιδιά σου και όλη σου την οικογένεια!»

theodorakis aleksia

&feature=youtu.be

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης