Οι διαφορές  που παρατηρούμε στην Αλέξια απο τότε που έφυγε για την Αμερική είναι πολλές, όπως δήλωσε στο περιοδικό Life, “Το μόνο που μου λείπει απο τα 8ο’ς, είναι να έχω σταθερό εισόδημα” όπως αποκάλυψε αυτό το διάστημα δεν έκανε εμφανίσεις γιατί ένιωθε εγκλωβισμένη στην παλιά της εικόνα αλλά σήμερα σχεδιάζει τις δικές της παραστάσεις, με πολλή αγάπη και χωρίς υπερβολές.

Επίσης τονίζει, “Παλιά είχα απήχηση γιατί ήταν η διαφήμιση. Τώρα πια αυτό δεν υπάρχει. Είμαι μόνη μου και προσπαθώ. Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει ότι κυκλοφόρησα κάποιο cd ενώ παλαιότερα γινόταν πλύση εγκεφάλου μέσω των καναλιών, των περιοδικών. Είναι τεράστια η δύναμή τους. Δεν πρόκειται όμως να μπω ξανά σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με αφορά κάτι τέτοιο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αλέξια μίλησε και για την ταινία μικρού μήκους που πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί, όπου έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Πειραματικών Ταινιών. “Για πολλά χρόνια, όταν με κατέγραφαν άλλοι, ιδιαίτερα όταν ζούσα στην Αθήνα, είχα την αίσθηση ότι δεν έδειχναν ποια πραγματικά είμαι. Με έβαζαν να υποδύομαι ρόλους που δεν ήμουν εγώ”, συνεχίζοντας είπε, “Ένιωθα ότι δεν αποτύπωναν το πνεύμα. Σαφώς και ένα μέρος αυτού που έδειχναν ήταν ο εαυτός μου. Ένιωθα όμως ότι αφαιρούσαν. Με το πώς με έντυναν, το πώς με χτένιζαν, πώς με έστηναν. Βλέποντάς με δεν αισθανόμουν καλά. Και σήμερα θέλω να το αλλάξω. Να είμαι εγώ κάθε στιγμή. Δείχνοντας αυτές τις ταινίες που έφτιαξα, αποκάλυψα ποια είμαι σήμερα. Τα προηγούμενα χρόνια επιμελώς το έκρυβα.”

 
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης