Η γλυκιά Demy μιλά για όλα, χωρίς δισταγμούς σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Χαμηλών τόνων και αληθινή, η τραγουδίστρια δεν προσποιείται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Αναγνωρίζει πως οφείλει την επιτυχία της στον κόσμο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα της και τη αγκάλιασε, ακόμη και τότε που δεν ήταν γνωστή και ανέβαζε κάποια ερασιτεχνικά βίντεο στο YouTube. Είπε:

«Νομίζω ότι στο κόσμο τα οφείλω όλα. Γιατί από όταν ξεκίνησα πριν ακόμα μπω στο δυναμικό της εταιρίας μου, είχα ανεβάσει στο YouTube ένα ερασιτεχνικό- επαγγελματικό Video στο οποίο συμμετείχα και ήταν εκεί που ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και έλεγε ποια είναι αυτή η κοπέλα. Και σιγά σιγά άρχισε να με αγκαλιάζει. Οπότε ότι και να είσαι, αν δεν αρέσεις στον κόσμο δεν έχεις μέλλον.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκαλύπτει ότι ήταν υπέροχο το συναίσθημα που ένιωσε όταν άκουσε το όνομα της στον μουσικό διαγωνισμό, όπου κέρδισε το βραβείο για το ποπ βίντεο κλιπ της χρονιάς, αλλά πιο όμορφα ένιωσε με την αντίδραση του κόσμου. Κατάφερε λοιπόν να ξεπεράσει το άγχος της και να παραλάβει το βραβείο της, σε ένα διαγωνισμό τον οποίο παρακολουθούσε από μικρή ηλικία ως κοινό.

Η τραγουδίστρια πέρα από τη μουσική, βρίσκεται στο τέταρτο έτος της νομικής σχολής. Δεν θα την δούμε στα φοιτητικά έδρανα, καθώς στο πανεπιστήμιο πηγαίνει μόνο την περίοδο της εξεταστικής. Προσωπικός της στόχος είναι να καταφέρει να πάρει το πτυχίο της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την συναντήσουμε στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου, αφού το τραγούδι την έχει κερδίσει για τα καλά. Άλλωστε υπάρχει ακόμη μια δικηγόρος στην οικογένεια, η αδερφή της, η οποία στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους για την Demy.

Η διεθνή καριέρα είναι ένα θέμα που την ενδιαφέρει πολύ και ειδικά μετά την επιτυχία που είχε το “falling”, ένα dance τραγούδι που είχε μεγάλη ανταπόκριση στο ελληνικό και ξένο κοινό. Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται για μια διεθνή καριέρα και χωρίς να απογοητευτεί, η ίδια θα κάνει τις προσπάθειες της και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα επόμενα δέκα χρόνια η Demy ονειρεύεται τον εαυτό της να τραγούδα στην Ελλάδα, να έχει εξελιχθεί και να έχει αποκτήσει αρκετούς δίσκους. Ενώ φυσικά, θα συνεχίζει τα μαθήματα φωνητικής για να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.

Η συνεργασία με την Άννα Βίσση «είναι μεγάλο σχολείο». Είχαν μια υπέροχη συνεργασία από την οποία αποκόμισε πολλά καλά στοιχεία, πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς η Άννα Βίσση  είναι ένα ακομπλεξάριστο πρόσωπο, όπως δηλώνει η ίδια. Ανέβαινε με πολύ άγχος στο πλευρό της, όπως και στο πλευρό του Σάκη Ρουβά.

Από την Έφη Βλαχάκη

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης