Η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, γεννήθηκε στη Γεωργία από Έλληνα πατέρα Ποντιακής καταγωγής και από Αρμένισα μητέρα. Τριών χρονών ήρθε μαζί με την οικογένειά της στην Ελλάδα.Mεγάλωσε μέσα στα ερεθίσματα δύο πολιτισμών (Ελληνικού και Αρμένικου) οι οποίοι έχουν την βάση τους στην μουσική.

Συμμετείχε σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της και όσο περνούσε ο καιρός ένιωθε όλο και πιο έντονη την αγάπη της για τη μουσική και ιδιαίτερα για το τραγούδι. Στα 15 της σε μία οικογενειακή έξοδο σε ένα Ρεμπετάδικο, της δόθηκε το μικρόφωνο με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί το μαγαζί και ο επιχειρηματίας να της προτείνει συνεργασία. Έτσι άρχισε η επαγγελματική της καριέρα. Όσο περνούσε ο καιρός η μία επαγγελματική πρόταση διαδεχόταν την άλλη μέχρι που ξεκίνησε να εμφανίζεται στο FOX (Μουσική Σκηνή) όπου παραμένοντας 2,5 χρόνια συνεργάστηκε με τους: Μαργαρίτη, Γερολυμάτο, Στανίση, Λιζέτα Νικολάου, Νομικό, Δούκισσα, Μυτιληναίο, Ζικ Ζακ και άλλους.  Το 2012 ξεκινάει να τραγουδάει στο «Ποσειδώνιο», στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτοιμη πια καλλιτεχνικά αποφασίζει και συνεργάζεται με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου που πίστεψαν στη φωνή της και στο ταλέντο της και της εμπιστεύτηκαν το πολύ όμορφο τραγούδι “ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ” που αποτελεί ουσιαστικά και τη πρώτη της γνωριμία με το ευρύ κοινό και τα Media.

Δείτε το video clip:

&feature=youtu.be
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης