Η Αμερικανή soul τραγουδίστρια ενδέχεται να επιστρέψει στο show που την ανέδειξε, ως κριτής πια. Δεν ήταν μάλλον τυχαία η παρουσία της στον τελικό της φετινής σεζόν. Άλλα ονόματα καλλιτεχνών που ακούγονταν για τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, είναι η Kelly Clarkson, ο Clay Aiken και ο Adam Lambert. Ωστόσο, άτομα από την ομάδα της Clarskon ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει, ενώ οι υπεύθυνοι του Lambert δήλωσαν πως ακόμη δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις.

Η εταιρία παραγωγής του American Idol είχε την ιδέα δημιουργίας μια σεζόν όπου θα συμμετείχαν όλοι οι νικητές και οι finalists των προηγούμενων σεζόν και θα διαγωνίζονταν για το «στέμμα» του καλύτερου Idol. Η Ηudson ήταν η πρώτη που αρνήθηκε και έτσι τα σχέδια για την special σεζόν κατέρρευσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέοι κριτές, τυπικά, ανακοινώνονται τον Σεπτέμβριο όπου αρχίζουν και μαγνητοσκοπούνται και οι auditions. Οι προηγούμενοι τέσσερις κριτές, Keith Urban, Nicki Minaj, Randy Jackson και Mariah Carey, δεν αναμένεται να συνεχίσουν και στην επόμενη, με πρώτο τον Randy Jackson να ανακοινώνει την απομάκρυνσή του από το show μετά από 12 χρόνια. Ο υπεύθυνος των reality του καναλιού Fox, Mike Darnell, δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε αρνήθηκε την είσοδο της Hudson στην κριτική επιτροπή. Άβυσσος η ψυχή του American Idol!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης