Ο ημιτελικός του Your Face Sounds Familiar, ολοκληρώθηκε επιτυχώς με νικητή της βραδιάς τον Θανάση Αλευρά ως Αντώνη Κυρίτση, που αναδείχτηκε νικητής με 23 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση, βρέθηκε η Σύλβια Δεληκούρα ως Τζέσικα Ράμπιτ, η οποία συγκέντρωσε 21 πόντους, ενώ στην τρίτη θέση με 20 πόντους η Κρυσταλλία, μεταμφιεσμένη σε Αντρέα Μποτσέλι, μαζί με την Μαντώ που μάγεψε με την ερμηνεία της ως Λάρα Φαμπιάν.

Εξαιρετική ερμηνεία και υποκριτικό ταλέντο όμως, ανέδειξαν και ο Κώστας Μαρτάκης ως Σταμάτης Γονίδης, ο Κρατερός Κατσούλης ως Σωτηρία Μπέλου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ως Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Άντα Λιβιτσιάνου ως Λάνα ντελ Ρέι και η Θωμαή Απέργη ως Φρανκ Σινάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Γκάνος που θα μεταμορφωνόταν σε Μάικλ Τζάκσον, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο show λόγω περιπέτειας που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Οι τέσσερις συμμετέχοντες που κατάφεραν να προχωρήσουν στον τελικό ήταν οι καλλιτέχνες που συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι οποίοι είναι ο Θανάσης Αλευράς (225 πόντοι), ο Κρατερός Κατσούλης (185 πόντοι), η Μαντώ (184 πόντοι) και η Κρυσταλλία (183 πόντοι).

Πάμε να απολαύσουμε ξανά όμως τις μεταμορφώσεις τις βραδιάς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άντα Λιβιτσάνου ως Lana Del Rey

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης