Όπως δηλώνει στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι», η Πάολα λέει «Απλά πράγματα φυσιολογικά για έναν άνθρωπο. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που έγραψαν. Ένα χειρουργείο έκανα, μια μικρή επέμβαση και χρειάστηκε να λείψω από τη δουλειά μου. Δόξα τον Θεό τώρα είμαι πάρα πολύ καλά και ευχαριστώ όλο τον κόσμο, για τα μηνύματά τους για περαστικά και τους στέλνω την αγάπη μου».

Ακόμα λέει πως δεν είναι πολύ καλά, αλλά υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, λέγοντας πως «Δεν μπορώ να κάνω πράγματα όπως παλιά, όμως είμαι πολύ καλύτερα και δεν θα φανεί τίποτα. Όποιος είναι εκεί θα το δει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα συμπληρώνει πως «Σημασία έχει πως είμαι καλά. Ένα χειρουργείο είναι που έπρεπε να γίνει πολύ πιο νωρίς, αλλά επειδή η Πάολα δεν είναι καθόλου ‘σοβαρή’, θα έπρεπε πολύ νωρίτερα να το κάνει, αλλά προτίμησε να εμφανιστεί στο μαγαζί, με το πρόβλημα που είχε και πονούσε, και κάποια στιγμή ήταν φυσιολογικό να γίνει αυτό που έγινε».

Για το μήνυμα του Βασίλη Καρρά δηλώνει πως «Μου άρεσε πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ενώ τέλος για την κόρη της λέει πως ανησύχησε πολύ για το αν θα στεναχωρηθεί. Δεν ήθελε να σκεφτεί κάτι κακό και να την ανησυχήσει .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης