Η πορεία του μεγάλου acid jazz συγκροτήματος από την Αγγλία ξεκίνησε το 1985 ενώ το πρώτο τους album με τίτλο το όνομα τους, τους σύστησε σε παγκόσμιο επίπεδο το 1990! Οι λάτρεις του είδους σίγουρα θα τους γνωρίζουν από τις μεγάλες τους επιτυχίες: “Never Stop”, “Dream on dreamer”, “Midnight at the oasis” και “You’ve got a friend”, ενώ τώρα οι The Brand New Heavies επιστρέφουν προσθέτοντας άλλη μια επιτυχία στην best-off λίστα τους!

Πρόκειται για το τραγούδι “Sunlight” στο οποίο χρησιμοποιούν έναν πιο funky ρυθμό προκειμένου να ανεβάσουν την θερμοκρασία εν όψει του καλοκαιριού! Στις επάλξεις και πάλι η τραγουδίστρια N’Dea Davenport (που έγινε γνωστή από παλιότερες συνεργασίες της με το group), ενώ τα υπόλοιπα φωνητικά αναλαμβάνουν οι Dawn Joseph, Jan Kincaid και Simon Bartholomew. Το τραγούδι απέκτησε μάλιστα και εικόνα που μας μεταφέρει σε εξωτικούς προορισμούς και μας παρουσιάζει μια ολόκληρη μέρα χαράς και διασκέδασης υπό τους ήχους του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “Sunlight” συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο album των Heavies με τίτλο “Forward” που μάλιστα κυκλοφορεί επίσης σε limited edition με την προσθήκη άλλων δύο CD’s με την live ηχογράφηση τους από την συναυλία που έδωσαν στις 16 Οκτωβρίου του 2008 στο indingO2 του Λονδίνου!

The Brand New Heavies – Sunlight

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης