Το παιδί μίλησε! Όλη η πιάτσα περίμενε να τοποθετηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Κοντονής Σταύρος στα έκτροπα που προκάλεσαν τη ματαίωση του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Πολύ περισσότερο όταν όσο «σιωπούσε» ο γραφικός συριζαίος, ο Αλαφούζος τον «έδινε» σαν υπαίτιο της μη διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Τελικά, ο έμμισθος κρατικός υπάλληλος, λέω για τον Κοντονή Σταύρο, είπε το ποίημά του. Τις γνωστές μεταχειρισμένες παπαρδέλες. Ότι το κράτος, τώρα που ανέλαβε το κουμάντο ο ΣΥΡΙΖΑ, δουλεύει ρολόι, ότι η βία των γηπέδων δέχεται χτυπήματα από τις συντονισμένες προσπάθειές μας, ότι ο νόμος εφαρμόζεται και ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Κάτι τέτοια που τα μεταφέρω με τα δικά μου λόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαμένος κόπος να κάνεις διάλογο με τον Κοντονή Σταύρο. Να έχει κάνει… τόσα το άτομο που ψοφάει για λεζάντα και επί των ημερών του να ανατινάζεται το παιχνίδι με την πιο μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Και μαζί να υπονομεύεται ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Άφησα τελευταίο την επίθεση του Κοντονή Σταύρου στον Αλαφούζο. Τον οποίον, χωρίς καν να τον αναφέρει, τον καταγγέλλει για ταραξία. Ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν αντιλαμβάνεται τις ευθύνες του, ότι τις μεταθέτει σ’ άλλους, μάλιστα πυροδοτώντας ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις με εμπρηστικές ανακοινώσεις.

Μια στιγμή. Αν τα κάνει όλα αυτά, που πράγματι τα κάνει φόρα παρτίδα ο Αλαφούζος, γιατί δεν τον μαζεύουν σύμφωνα με τον νόμο, βέβαια, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού; Με το στόμα, με ανακοινώσεις κάνει παιχνίδι και ο υφυπουργός μας;
…………………………………………………
Ο Μαρινάκης έφαγε χώμα από τον Αλαφούζο, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης