Ο Μουρίνιο κρυφοπανυγήριζε με το 0-0 που είχε αρπάξει στην Μαδρίτη, στο πρώτο ματς. Είχε κρατήσει την ομαδάρα του, να μην παίξει ποδόσφαιρο, να μην αφήσει και την Αtλέτικο να αναπτυχθεί. Και αφού του βγήκε με το αντιποδόσφαιρο το ντέρμπυ με την Λίβερπουλ, μάλιστα εκτός έδρας, όπου κέρδισε 2-0, είχε ήδη μαζέψει όλα τα γούρια στη φούχτα του, εν όψει της ρεβάνς με την ισπανική ομάδα. Και τελικά; Προηγήθηκε 1-0 όμως καθαρίστηκε 3-1. Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Όσο κόμπλεξ, όσο καταπίεση έχει φάει για δεκαετίες στη σκιά της Ρεαλ η Ατλέτικο θα της βγουν όλα στον τελικό του τσάμπιονς ληγκ. Μας περιμένει επική αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να μην ξεχάσουμε και τι έγινε στο Μόναχο, όπου διαπιστώθηκε πως ένα ματς είναι αρκετό για να πάρεις από τον άλλον τα γαλόνια. Να του τα ξηλώσεις. Και να του αρπάξεις το στέμμα. Ένα ματς. Αυτό έπαθαν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Σε μια νύχτα, με το 4-0 της Ρεάλ στο Μόναχο, γκρεμίστηκαν όλα.

Και σκέπτεσαι. Τι κάνει η Μπάγερν; Συνεχίζει; Επιμένει; Δύσκολα πράγματα αυτά. Πρώτα να χωνέψεις αυτό που έπαθες. Και μετά να μιλήσει η καθαρή σκέψη.

Φοβερά πράγματα. Ανατριχιαστικά. Κατέκτησε το τσάμπιονς ληγκ η Μπάγερν το 2013 και έστησε ένα τεράστιο μηχανισμό με στόχο να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, τουλάχιστον για μια πενταετία. Τα πέντε γκολ της Ρεάλ ανατίναξαν κάθε σχεδιασμό. Εκμηδένισαν στελέχη και οράματα. Σε μια νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ στο ποδόσφαιρο, γράφει o apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης