Έχω ψιλοαγωνία. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα θα παίξει… κανονικά, ως ομάδα κορυφής και σύμφωνα με της δυνατότητες του; Γιατί αυτός ο ΠΑΟΚ πράγματι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από την ΑΕΚ. Και μόνον έκπληξη δεν θα ‘ναι να τελειώσει με «2» το παιχνίδι.

Δεν το λέω ντέρμπυ το μάτς στο ΟΑΚΑ. Μεγάλα ονόματα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, όμως και πολύ… αβέβαιο ότι με το ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσουν θα δικαιώσουν τη βαρειά φανέλα τους. Αλλό ντέρμπυ, κι άλλο μια συνάντηση κρίσιμη, το αποτέλεσμα της οποίας θα αποφασίσει για την τύχη των δύο αντιπάλων στο πρωτάθλημα. Αν η ΑΕΚ τελικά πλασαριστεί στην τετράδα των play-offs, αν ο ΠΑΟΚ αρπάξει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ερώτημα. Ο ΠΑΟΚ θα κτυπήσει το «2» ή όπως τον πάει το παιχνίδι; Δεν μου λέει κάτι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ επειδή η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα. Θέλω τον ΠΑΟΚ να παίξει σα γαμπρός, σαν αληθινός υποψήφιος πρώταθλητής.

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν ερωτήματα. Γνωρίζουμε τι θα παρακολουθήσουμε. Τον Φωστήρα της δεκαετίας του ’60. Πασάκια, αργό ρυθμό, αργότατο, ποδόσφαιρο οριζόντιο, και με την ελπίδα ότι κάποιες στιγμές θα καταφέρει να αλλάξει η μπάλα περισσότερο από δύο-τρία πόδια.

Έτσι κέρδισε τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, κι έτσι θα κερδίσει, αν κερδίσει, και τον ΠΑΟΚ.
………………………………………..
Τυφλό στοίχημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης