Το ντέρμπυ εξελίχθηκε σε πανηγύρι του Ολυμπιακού. Δυστυχώς βγήκε η μεγάλη και πικρή αλήθεια. Ότι ο πρωταθλητής δεν έχει αντίπαλο. Καθάρισε εν ψυχρώ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έδωσε το μάθημα της στην ΑΕΚ. Με σπορ ντύσιμο, παρακαλώ, αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός, δεν χρειάστηκε να φορέσει το κοστούμι του τσάμπιονς ληγκ. Τη φορεσιά της Ευρώπης την κράτησε για την προσεχή Τρίτη στο Ζάγκρεμπ.

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε η διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Ένας πυρόκαυλος Ολυμπιακός, όμως ψιλοπροβληματικός, σχεδόν μέτριος που όμως δεν επέτρεπε στην ΑΕΚ ούτε να ανασάνει. Παιχνίδι χαμηλών πτήσεων, δεν σε ξεσήκωνε από την πολυθρόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ, το 1-0 πριν τη μισή ώρα ήρθε από στημένη φάση. Κόρνερ κι όλοι οι γηπεδούχοι ήταν μπλοκαρισμένοι στο μαν του μαν. Να, όμως, που δύο αεκτζήδες κουτούλησαν μεταξύ τους και αμαρκάριστος ο Μποτία με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στο πλεκτό.

ΑΕΚ είναι αυτή, με γενετικό κώδικα πρωταγωνίστριας, με φιλοδοξίες και έτσι εύκολα έπεσε στην παγίδα. Ζήτησε την ισοφάριση και τελικά κατέληξε χθεσινή μπύρα. Επειδή δεν είχε τύχη απέναντι στον ανώτερο Ολυμπιακό. Δεν μπορούσε να δαγκώσει μεγαλύτερη μπουκιά.

Δεν κατενίκησε την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, όπως «φανερώνει» το 4-0. Στην πραγματικότητα η ΑΕΚ ξεβρακώθηκε. Επειδή εκτροχιάστηκε από το αρχικό αγωνιστικό της πλάνο, επειδή ζήτησε αποτέλεσμα από τον πιο ισχυρό της αντίπαλο. Επειδή, με άλλα λόγια έδωσε χώρους στον Ολυμπιακό. Επειδή ξεγελάστηκε, αφού μετά το 1-0 έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, και έτσι… έχασε το λογαριασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαιτησία. Το είπαμε από τα πριν. Αναμενόμενο να δει με συμπάθεια τον Ολυμπιακό. Να έχει το άγχος μήπως δεν έρθει το προβλεπόμενο αποτέλεσμα. Μη μιλήσουμε για το κοράκι, όμως. Μη κλείσουμε τα μάτια σ’ αυτά που είδαμε.
—————————————————————–
Ο Δέλλας άνοιξε το πισωπόρτι της ΑΕΚ να περάσει ο Ολυμπιακός, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης