Ο Ταϊλανδός ήρθε στην Αθήνα και τα είπε με τον Αλαφούζο, για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ούτε σημαίνει κάτι επί της ουσίας η κοινή ανακοίνωση των δύο επιχειρηματιών, σχετικά με τη διαδικασία της αγοραπωλησίας.

Το πρώτο πραγματικό βήμα για να αλλάξει ιδιοκτήτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να διαπιστωθεί πόσο χρεωμένο είναι το μαγαζί. Αυτό θα γίνει γνωστό μετά από κάποιες εβδομάδες. Μετά θα τα ξαναπούνε οι δύο πλευρές. Τελικά, πόσα λεφτά θα διαθέσει ο Ταϊλανδός, πόσα λεφτά θα απαιτήσει ο καναλάρχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιληπτό το γιατί πουλάει ο Αλαφούζος, αν πράγματι πουλάει όπως ο ίδιος δείχνει δημόσια. Δίνει τον Παναθηναϊκό διότι δεν τον παίρνει άλλο. Είναι αδύνατον να παραμείνει αν δεν φύγει έτσι ή αλλιώς από την ομάδα.

Δεν αποκλείεται ο Αλαφούζος να συνεχίζει τα παιχνίδια του. Είχε δηλώσει ότι φεύγω, εγκαταλείπω οριστικά τον Παναθηναϊκό. Δεν έφυγε. Κι πώς να έφευγε, άλλωστε.

Ακόμα ο Αλαφούζος ανέλαβε δημόσια την υποχρέωση να πληρώνει. Δεν πλήρωνε. Σήμερα εμφανίζεται ότι πράγματι πουλάει την ΠΑΕ. Τι ακριβώς πουλάει, όμως; Πόσο χρεωμένη πουλάει την ανώνυμη εταιρεία, και ποιες είναι οι αληθινές απαιτήσεις του από τον Ταϊλανδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Ταϊλανδός (φώτο) γιατί αγοράζει τον Παναθηναϊκό; Είναι από κούνια βάζελος; Για να πάρει το… πρωτάθλημα. Μήπως για να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Αλαφούζος. Τι απ’ όλα;

Δεν είναι φρόνιμο να ενθουσιάζεται κανείς για την… αλλαγή (;) στον Παναθηναϊκό, όταν δεν γνωρίζουμε τις σκέψεις, τις προθέσεις του Ταϊλανδού. Και τον ίδιον ως άνθρωπο. Δεν βγήκε σε καλό επειδή καταψηφίστηκε ο πρωθυπουργός που δεν γουστάρουμε. Ναι, στον Ταϊλανδό, διότι γνωρίζουμε την αξιοπιστία του και την επιχειρηματική του δεινότητα. Ποτέ «Ναι» σε κάποιον άγνωστο επειδή δεν αντέχουμε άλλο τον Αλαφούζο.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης