Φανερό ότι η ΑΕΚ απέτυχε στον στόχο της να βοηθήσει τον Ηρακλή. Δεν τα κατάφερε ούτε και με σημαδεμένα ζάρια. Είχε πλακώσει τις εξάρες με Βέροια και Λεβαδειακό, με καθαρά ζάρια, και χθες με «πειραγμένα» δεν έφερε τη σωστή ζαριά. Να χάσει, δηλαδή, με τη θέλησή της και να σπρώξει τον Ηρακλή προς τη σωτηρία.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Προχθές, Κυριακή, ήταν του Ασώτου υιού και χθες η ΑΕΚ τίμησε τη Δευτέρα του Παραλυτικού. Τελικά αυτή η ΑΕΚ είναι η χειρότερη μετά τον πόλεμο και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Μια ομαδίτσα μικρών δυνατοτήτων και, κυρίως, αδελφίστικη. Κλ@νι@ρα. Με γάντια ημίψηλα μέχρι τον αγκώνα και καλσόν π@τ@νιάρικου χρώματος γυναικείας κιλότας. Η Γερτρούδη και η Ματθίλδη έπαιζαν στην ΑΕΚ, όχι ποδοσφαιριστές κανονικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφήστε την γκέλα του Μπάρκα που έδωσε το γκολ στον Ηρακλή. Μικρός και άπειρος ακόμα κι έκανε ένα λάθος στο οποίο πέφτουν και κορυφαίοι γκολκίπερ στον κόσμο. Γι’ αυτό σήμερα ο τερματοφύλακας οφείλει να είναι και ποδοσφαιριστής. Να ξέρει να παίζει και με τα πόδια.

Μην κολλήσουμε στον Μπάρκα. Δεν… φταίει αυτός που η ΑΕΚ έμοιαζε ματιασμένη. Σε παιχνίδι, μάλιστα, με ομάδα που πεινάει. Τσιγάρα δεν έχουν να φουμάρουν στον Ηρακλή. Αν γινόταν το ματς στην Αθήνα, θα τους σταματούσαν στα δεύτερα διόδια, δεν θα είχαν να πληρώσουν.

Ομάδα για τα μπάζα η ΑΕΚ. Για πέταμα. Το μόνο ευχάριστο από τη χθεσινή λιπόθυμη εμφάνισή της είναι ο διασυρμός των χειροκροτητών μετά τις εξάρες σε Βέροια και Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ, σαφέστατα όχι καλύτερη από εκείνη που είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά το 2013, εξέθεσε εκείνους που τη βλέπουν όπως τη θέλουν στον ύπνο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ομάδα μετράει αυτό που είναι. Όχι αυτό που δείχνει σ’ ένα και δύο ματσάκια. Η ΑΕΚ, η αληθινή ΑΕΚ, η πραγματική ΑΕΚ του σήμερα, είναι αυτή που είδαμε στο 2-2 με τον Ηρακλή. Ένα αδύναμο, άρρωστο, γέρικο σκυλί που το έχουν στην ξευτίλα και τα αλανιάρικα γατιά.

…………………………………..
Το κόλπο Χιμένεθ με Ηρακλή λόγω… Ολυμπιακού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης