Ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά που έγιναν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Αυτό είπε ο μεγαλομέτοχος του πρωταθλητή Ευάγγελος Μαρινάκης, που παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο της ομάδας του. Ζήσαμε μια κτηνωδία, να τους χαίρεστε όλους αυτούς που μιλάνε για ανθρώπινες συνθήκες και για διαφάνεια στο ποδόσφαιρο, σχολίασε ακόμα ο εφοπλιστής.

Περίεργο. Περιεργότατο. Περίμενε κάτι άλλο στο γήπεδο, μάλιστα με τη δική του παρουσία ο Μαρινάκης, εκτός από ένα ρεσιτάλ ατελείωτης καφρίλας. Μην τρελλαθούμε. Από ποιον πλανήτη έπεσε ο Μαρινάκης, από τον Κρόνο ή, τον Πλούτωνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Αυτή ήταν, αυτή είναι, αυτή θα είναι. Αλητεία και χυδαιότητα. Και ο ίδιος παίρνει ένα πρωτάθλημα, που καλώς, κακώς, δεν είναι καθαρό για τους ξεφτίλες, τους καφρίλες, τα κτήνη που όπως λέει ο Μαρινάκης έδειξαν ποιοι είναι στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Θλιβερό. Τελειώνει το αισχρό σε επεισόδια ντέρμπυ και ο Αλαφούζος τα χώνει στον Μαρινάκη, και ο Μαρινάκης στον Αλαφούζο. Άριστα.

ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ μιλάει ο Αλαφούζος, όπως αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης