Φωνάζει, δεν σταματάει να φωνάζει ο Αλαφούζος, επειδή ο Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία. Έχει δίκαιο; Βεβαίως και έχει δίκαιο. Μόνον οι τυφλοί και οι άρρωστοι δεν βλέπουν, δεν θέλουν να δουν ότι κατά… περίεργο τρόπο η διαιτησία είναι υποταγμένη στον Ολυμπιακό. Γιατί, όμως, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να μη χρησιμοποιεί σαν δικαιολογίες το όλο σκηνικό;

Κάνει επενδύσεις ο Παναθηναϊκός; Όχι, βέβαια. Δεν είναι σε θέση να κινείται οικονομικά η ΠΑΕ της λαϊκής βάσης σύμφωνα με το ειδικό βάρος του ονόματος Παναθηναϊκός. Όταν, λοιπόν, ο Αλαφούζος στέκεται στην εύνοια της διαιτησίας για λογαριασμό του Μαρινάκη, τότε περνάει το μήνυμα στον κόσμο ότι και με ακριβές μεταγραφές είμαστε καταδικασμένοι, διότι ο Μαρινάκης ελέγχει τη σακούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν «δικαιολογία» ο τραυματισμός του Μπεργκ. Έμεινε πίσω στη βαθμολογία η ομάδα, διότι απουσίασε ο πολιορκητικός κριός του Παναθηναϊκού. Η έλλειψη Μπεργκ, όμως, είναι «εσωτερικής» φύσεως, όχι εξωτερικής. Χωρίς τον Σουηδό σκόρερ φάνηκε το πρόβλημα του φτηνού ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ δουλεύει η διαιτησία πλήττει τον Ολυμπιακό, γράφει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης