Δεν το βλέπω με τίποτα να στηθεί σε κανάλι κανένα reality στο οποίο θα συμμετέχουν… πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων. Και ο Νίκος Αναστόπουλος να κληθεί ως σχετικός στην κριτική επιτροπή, που θα βαθμολογεί τους «παίκτες», τις προεδράρες των ΠΑΕ, ντε.

Και επειδή, φαίνεται, είναι δύσκολο να μπουν στο τηλεπαιχνίδι οι πρόεδροι των ομάδων, διότι οι ίδιοι είναι καναλάρχες, και θα βρομίσει η δουλειά, ο 60χρονος Αναστόπουλος έβγαλε το συμπέρασμα: «Ο Μαρινάκης είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος του Ολυμπιακού, όλων των εποχών!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπα, ρε, το γλείψιμο. Έτσι το λέω εγώ. Γλείψιμο. Κριτική θα το πω, αν ο προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής υπήρχε περίπτωση να πει ότι ο Μαρινάκης δεν είναι καλός πρόεδρος, είναι ο χειρότερος στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Ή μας έχει συνηθίσει ο Αναστόπουλος να λέει δημόσια τη γνώμη του και για άλλους προέδρους και για προηγούμενους προέδρους του Ολυμπιακού.

Έχει αυτό το χούι ο Αναστό, να κάνει κριτική προέδρων; Όχι, δεν το έχει. Πού κολλάει, λοιπόν, η καλή κουβέντα για τον Μαρινάκη; Και επειδή δεν κουβεντιάζουμε αέρα πατέρα, αλλά για να βγει ζουμί, ρωτάω, ακαδημαϊκώς.

– Με ποια κριτήρια είναι άξιος, πανάξιος ή ανίκανος ένας πρόεδρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ είμαστε. Μεγάλος πρόεδρος είναι αυτός που τον παραδέχονται και οπαδοί άλλων ομάδων. Ο Μαρινάκης, καλώς, κακώς, δικαίως, αδίκως, είναι ο πιο μισητός πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ελλάδος.

Παρακάτω. Μεγάλος πρόεδρος δεν είναι αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα. Σαν να μας λες ότι είναι υπουργάρα ο πολιτικός επειδή διόρισε τον αργόσχολο γιο σου. Μεγάλος πρόεδρος είναι, για να μη λέμε πολλά, εκείνος που με το έργο του στη δική του ομάδα βοηθάει στην ανάπτυξη και πρόοδο του ποδοσφαίρου γενικώς.

………………………………..
Χώρια τα πακέτα τους πόσο ζυγίζουν οι μεγαλοπρόεδροι των ομάδων, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης