Να σου πω ένα παραμύθι. Όχι, δεν θα σ’ το επαναλάβω. Είναι για μικρά παιδιά και σίγουρα, επειδή κι εσύ υπήρξες πιτσιρικάς, θα το έχεις ακούσει, από τον παππού ή το φαδεράκι σου.

Ήταν ένας βασιλιάς και είπε, θα δώσω την κόρη μου στον άντρα εκείνο που θα καταφέρει τον έτσι άθλο. Οποιανού το λέει η καρδιά να κοπιάσει να δοκιμαστεί κι αν τα καταφέρει δικιά του η πριγκιποπούλα μου, δικό του και το βασίλειό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια στιγμή. Ο βασιλιάς ήθελε παλληκάρι αληθινό, ικανό να κρατήσει το βασίλειο μετά το θάνατό του. Δεν έκανε διαγωνισμό reality και φέρτε τις κάμερες για show.

Είσαι σύριζα. Και μας λέτε Εμείς. Εμείς, τι; Εμείς οι συριζαίοι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κυκλώπεια ευθύνη να βγάλουμε τη χώρα από το λάκκο με τα φίδια. Δεν φταίμε εμείς που η Ελλάδα συνεχίζει να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη, όμως είμαστε αυτοί που θα ρεφάρουμε την κατάσταση.
Μιλάνε ποιοι; Αυτοί που ζητάνε από τον Τατσόπουλο να παραιτηθεί. Φοβερά πράγματα. Αυτοί που πιέζουν τον γραφιά να ξεκουμπιστεί από το κόμμα τους. Οι άνθρωποι είναι για μάπες.

Και γιατί δεν τον διαγράφουν τον βουλευτή τους να τελειώνουμε. Τους έχει κάνει ανά κατά διά ο Πετράν κι αυτοί που θέλουν, κατ’ εντολήν του βασιλιά λαού, να διαχειριστούν το κράτος δεν τολμάνε να διώξουν έναν ταραξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η μόνη δέσμευση, ακόμα και στις καθαρίστριες, που αξίζει να κάνει ο Τσίπρας, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης