Πολλά είναι αυτά που μπορεί να σας αγχώσουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας και να σας κάνουν να χάσετε το χαμόγελό σας. Επειδή είναι σημαντικό για τη δική σας αλλά και του μωρού σας ψυχική υγεία να χαμογελάτε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να μην αφήνετε καταστάσεις να σας αλλάζουν τη διάθεση, εμείς σας προτείνουμε τρόπους που θα σας κάνουν να μη χάσετε το χαμόγελο σας.

Μοιραστείτε τις στιγμές σας με αισιόδοξους ανθρώπους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι αυτή την περίοδο πρέπει να κάνετε συνειδητά τις επιλογές σας όσον αγορά τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιράζεστε τα όνειρα σας. Εάν με κάποιο φίλο ή συγγενή αισθάνεστε άβολα , γιατί σας γεμίζει με άγχος και ανασφάλεια τότε περιοριστείτε στα τυπικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σας και επιλέξτε να μιλήσετε με ανθρώπους που σας κάνουν να χαμογελάτε.

Βγείτε έξω

Η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια και ο,τι κάνατε το προηγούμενο διάστημα πρέπει να κάνετε και τώρα που είστε έγκυος. Βγείτε έξω όποιος και αν είναι ο λόγος! Κάντε τα ψώνια στο σουπερ μάρκετ, κάντε βόλτες στα μαγαζιά και έρευνα αγοράς για τα βρεφικά ρουχαλάκια και τον εξοπλισμό του παιδικού δωματίου. Ζητήστε από μία φίλη ή από το σύντροφό σας να γευματίστε έξω. Η ανάπτυξη της κοινωνικότητας σας το διάστημα της εγκυμοσύνης θα σας βοηθήσει να βιώσετε όμορφα την περίοδο αυτή και να έχετε ωραίες αναμνήσεις από αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περπατήστε στη φύση

Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης κρύβουν πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις που μερικές φορές θα σας κάνουν να νιώσετε ψυχολογικό αδιέξοδο. Σε αυτή την περίπτωση θυμηθείτε να κάνετε ένα διάλλειμα και να αναζητήσετε το πλησιέστερο πάρκο της περιοχής σας για ένα ήσυχο περίπατο που θα είστε εσείς και το μωρό σας (μέσα στην κοιλιά σας)…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης