«Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι οι πιο ευνοημένοι…», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη όσο και των εργαζομένων του Κοινοβουλίου.

«Ας μας το αποδείξει αυτό ο κύριος Στουρνάρας» απαντούν οι άνθρωποι του προέδρου χωρίς να διευκρινίζουν αν η δήλωση αυτή είναι η γραμμή του προεδρείου ή των τριών-πέντε «πηγαδιών», παρά του προέδρου της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά αν καταργηθεί το αυτοδιοίκητο των υπαλλήλων θα συμπαρασύρει και τα προνόμια των βουλευτών ή έχουμε να κάνουμε με απόφαση δύο μέτρων και δύο σταθμών;

Πάντως ό,τι και να ισχύει ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και το Μαξίμου δείχνει να είναι σε ανοιχτή κόντρα με τη Βασιλίσσης Σοφίας(Βουλή των Ελλήνων) και με τον Αντώνη Σαμαρά να θέλει να κλείνει με το κεφάλαιο «Υπάλληλοι της Βουλής).

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Βουλή να είναι το απάγκιο για μετρέσες (σ.σ αστεφάνωτες καλλονές ) έχουν προκαλέσει όχι μόνο θύελλα αντιδράσεων (ωχ, πάνε τα καλσόν) σε όλο το Κοινοβούλιο αλλά και πεδίο δόξης λαμπρόν για τους ..θιγόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι σύμφωνα με εργαζόμενο της Βουλής (άνθρωπο του προέδρου) ο Σύλλογος Εργαζομένων της Βουλής αποφάσισε να αναλάβει δράση σε δύο επίπεδα, φτιάχνοντας γραφεία για την αντιμετώπιση των… πολιτικών σεισμών.

Το πρώτο θα απαντά σε ερωτήσεις του τύπου Στουρνάρα (σ.σ. Οι ευνοημένοι της Βουλής) και το δεύτερο γραφείο θα απαντά στα «κακόβουλα» δημοσιεύματα περί… Μεγάρου Μουσικής. Κοινώς, σ ’αυτούς που τραγουδούν εγώ δεν πάω, δεν πάω Μέγαρο θα φύγω με την…. γκόμενα.

Ένα σας λέω και βάλτε το στο μυαλό σας. Αν το δεύτερο γραφείο πιάσει δουλειά ξεχάστε και την… τελευταία απόλαυση που σας είχε απομείνει.

Στα στερητικά «α» θα πέσετε και σεις, μαζί με μας, με το λαό.

Αναδουλειά, αφραγκία, αναβροχιά, αγ…μία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης