Η βουλευτίνα της Ένωσης Κεντρώων, Θοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ήρθε το μεσημέρι στο Κοινοβούλιο αρκετά εκνευρισμένη.

Μπήκε στα γραφεία του κόμματος σχεδόν βρίζοντας και παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων της να την καλμάρουν δεν έλεγε να ηρεμήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτίνα ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για μια αντιπροσωπεία της Ένωσης Κεντρώων που πήγε στον Πόρο, δηλαδή στην Περιφερειά της χωρίς την ίδια.

«Μα είναι δυνατόν να μαθαίνω ότι ο Πρόεδρος είναι στον Πόρο με αντιπροσωπεία χωρίς να το ξέρω εγώ; Στην Περιφερειά μου;» είπε γεμάτη θυμό στον εκπρόσωπο Τύπο του κόμματος Γιάννη Καλλιάνο.

Ο Βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης προσπάθησε να την καθησυχάσει αλλά η βουλευτίνα είχε ήδη περιέλθει σε συγχυτικό επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γεωργιάδης τη συμβούλεψε να πάνε στο ιατρείο της Βουλής, αφού είχε αρχίσει να ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της. Η κα. Μεγαλοοικονόμου το κατάλαβε και η ίδια ότι δεν αισθανόταν πια καλά και τον ακολούθησε. Στο δρόμο, όμως, για το ιατρείο η γυναίκα κατέρρευσε. Ο γιατρός έφτασε κοντά της και προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Εκεί πλησίασε και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, γιατρός στο επάγγελμα, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος συνέδραμε στο έργο του γιατρού της Βουλής. Το ασθενοφόρο εν τω μεταξύ είχε ήδη φτάσει έξω από το Κοινοβούλιο. Η Βουλευτίνα μεταφέρθηκε τελικά στον Ευαγγελισμό για περαιτέρω εξετάσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης