Μία τυχαία συνάντηση και οι μάσκες πέφτουν αποδεικνύοντας ότι η ενότητα αποτελεί …προϊόν ανάγκης στη ΝΔ.

Στον διάδρομο της Βουλής βρισκόταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και μιλούσε με δημοσιογράφους όταν έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Τσούτσιας, διευθυντής επικοινωνίας του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, τον οποίο ο υποψήφιος πρόεδρος κατηγορεί ότι γνώριζε τον ιδιοκτήτη της infosolutions και, συνεπώς, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν ήταν τυχαίο το φιάσκο της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και δεν τον φοβήθηκε…

«Ήρθε και ο Τσούτσιας που ό,τι ακούει το παραφράζει και το μεταφέρει», φώναξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης γυρνώντας και δείχνοντας προς το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Νίκος Τσούτσιας έκανε το …λάθος να του γυρίσει τον λόγο: «Εγώ κύριε πρόεδρε;» τον ρώτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, εσύ» απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης. «Εσύ τον ήξερες τον Κλωνάρη, δεν τον ήξερα εγώ».

«Ούτε κατ΄ όψιν. Με αδικείς» ανταπάντησε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά για να κάνει ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Τι είπες τώρα; Σε αδικώ; Ένα σου λέω να προσέχεις»…

Σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες, ήταν τέτοια η έκρηξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που φοβήθηκαν ότι η ένταση θα έπαιρνε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Τελικά τα χειρότερα αποσοβήθηκαν ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά έκαναν λόγο για «μπούλινγκ» από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που όταν το έμαθε απάντησε ξανά: «Εγώ κάνω πολιτική και όχι παραπολιτική».

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη δήλωση Σαμαρά για τις εσωκομματικές κόντρες στη ΝΔ, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, 20:26

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης