Και μπορεί η ηθοποιός Άννα Βαγενά να ήταν στα χνάρια της Αριστεράς, η Αριστερά διαπίστωσε ότι δεν ταίριαζαν τα… χνώτα τους. Κι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Δημοκρατική Αριστερά είχαν πόστο για τα παιδιά που κάποτε ανήκαν στο… βαθύ ΠΑΣΟΚ, δεν κατάφεραν να βρουν έστω και μια θεσούλα στην Άννα Βαγενά, ούτε και στον Γιάννη Δημαρά, με αποτέλεσμα η πρώτη να επιστρέψει στο σανίδι και ο δεύτερος να καταλήξει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν και είχε αποσπάσει το πράσινο φως του Αλέξη Τσίπρα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς φαίνεται, όμως, του άναψαν κόκκινο… άλλα στελέχη της Αριστεράς.

Η Άννα Βαγενά ήρθε στη Βουλή ξαφνικά, στη θέση της παραιτηθείσας συναδέλφου Πέμης Ζούνη, και ξαφνικά έφυγε. Έγινε βουλευτής για 24 ώρες, αλλά πρόλαβε να καταψηφίσει το Μνημόνιο και να διαγραφεί μαζί με τους «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Δίεση 101,3, η ηθοποιός τα είπε, για άλλη μια φορά, έξω από τα δόντια.

Ανέφερε για μία ακόμη φορά ότι στον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου μένει, οι παράνομοι μετανάστες ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ και οι κάτοικοι υποφέρουν.

Είπε ακόμη ότι θα ’θελε να είχε ρόλο στην ενεργό πολιτική, για να μπορέσει προσφέρει, αλλά προφανώς τα κόμματα της Αριστεράς θεώρησαν ότι δεν έχει κάτι να δώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, έκανε το λάθος να μιλήσει για πολιτικούς βορείων προαστίων, χωρίς να τους κατονομάσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης