Το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ κατατέθηκε στη Βουλή την Παρασκευή το απόγευμα, ώρα που κατατίθενται από την κυβέρνηση όλες οι «μεγαλόπνοοες» εμπνεύσεις της κρατικής μηχανής. Είναι η ώρα που κλείνουν τα Κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδων.

Στην τέταρτη παράγραφο του ν/σ επιβραβεύονται όσοι δέχτηκαν να απασχοληθούν με δίμηνες συμβάσεις καθώς έχουν πλέον τη δυνατότητα παράτασης των συμβάσεών τους μέχρι και δέκα μήνες μέχρι την πλήρη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Η κυβέρνηση έκρινε αναγκαία και επιβεβλημένη την απόφαση αυτή ώστε να μπορέσει να συνεχίσει με τους τριακόσιους, όχι του Λεωνίδα, αλλά της συγκυβέρνησης, αφήνοντας τους άλλους συναδέλφους να ελπίζουν στο θαύμα της Αγίας Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 3 υπάρχει και μία μικρή «εκπληξούλα» για τον Ειδικό Διαχειριστή ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσλαμβάνει έως και τρεις (3) ιδιαίτερες γραμματείς ως μετακλητούς υπαλλήλους. Για το μισθολογικό καθεστώς των υπαλλήλων αυτών ισχύουν τα προβλεπόμενα στις ισχύουσες διατάξεις που διέπουν το δημόσιο τομέα.

Αν ήμουν Ειδικός, Ειδικός… καραβοκύρης, βασιλιάς ταξιδευτής θα σας είχα τρεις, τρεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης