Έξι σελίδες ήταν όλη κι όλη η ομιλία του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας παρά ταύτα ο υποστράτηγος εν αποστρατεία τα ‘κανε θάλασσα. Και δεν το λέμε εμείς αυτό αλλά οι συνάδελφοί του αλλά και η μελέτη των… πρακτικών. Γιατί τα τελευταία αν είχαν μιλιά θα τον έκραζαν μέχρι τα Τρίκαλα.

Ξεκινάμε από τους συναδέλφους του που παραλίγο να τον αρπάξουν από το λαιμό στους διαδρόμους της Βουλής για μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής που πρότεινε εκείνος για την εκπροσώπηση των Ειδικών Φρουρών που μετατίθενται στην επαρχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο θα το αφήσω στην κρίση σας αλλά και σε εκείνον που βοήθησε στο γράψιμο της ομιλίας του Βουλευτή.

Παραθέτω από τα πρακτικά: Ηλίας Βλαχογιάννης (Βουλευτής) «….Επίσης θέλω να αναφερθώ στο εξής. Ο αστυνομικός διευθυντής που μετακινείται κατά κανόνα στο χρόνο ή ο γενικός αστυνομικός διευθυντής δεν έχει που να μείνει. Μετακινείται και είναι σαν «γύφτος»….». Αφού νοικιάζουμε ένα οίκημα, αν νοικιάσουμε και δυο δωμάτια για να μπορεί να μείνει ο αστυνομικός διευθυντής ,η υπηρεσία θα βγει κερδισμένη, γιατί θα τον έχει στη διάθεσή της είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο…».

Η υπηρεσία σας το μόνο που μπορεί να κάνει απόστρατε αξιωματικέ της ΕΛ.ΑΣ, είναι να μεταμορφώσει κάποιους από σας σε ανθρώπους με ανοιχτό πνεύμα όπως είναι οι Ρομά τους οποίους εσείς περιφρονητικά αποκαλείται, όπως τους αποκαλέσατε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης