Σε κεντρικό εστιατόριο της πρωτεύουσας διασκέδασαν την πείνα τους και μετά το ‘ριξαν όχι στα τσάμικα αλλά στην πολιτική.

Να ΄σου εκεί και οι Μνημονιακοί, τα στελέχη της Τρόικας που στο περιθώριο των ελέγχων τους για το συμμάζεμα –υποτίθεται- της ελληνικής ρεμούλας, είπαν να τσιμπήσουν και κάτι για να συμμαζέψουν με τη σειρά τους τα γουργουρητά του στομάχου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πριβέ τραπέζι του μαγαζιού προτίμησε να κάτσει ο «διαφωτιστής» της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Θανάσης Μπούρας ο οποίος έφαγε με την παρέα του μακριά από το άλλο τσούρμο των πολιτικών.

Εκεί και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αλλά και ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, με τους φίλους του. Κάποια στιγμή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το πίσω τραπέζι σηκώθηκε να φύγει και αναπόφευκτα σταμάτησε και χαιρέτισε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα λίγο πριν τους καληνυχτίσει ο βουλευτής Β’ Αθήνας. Κάποια στιγμή στο εστιατόριο μπήκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.

Μέχρι εδώ η μνήμη μου όχι μόνο δεν με απατά αλλά σας λέω ότι είναι μνήμη ελέφαντα, μετά δεν θυμάμαι αν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήρθε να προστεθεί στην ομήγυρη. Εκτός κι αν μπέρδεψα το συναπάντημα αυτό με κείνο του Σαββάτου στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση όπου παρέλασε ο μισός πολιτικός -και όχι μόνο- κόσμος στη γιορτή του ανερχόμενου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης