Της Άντζελας Πεΐτση

Μεγάλο ενδιαφέρον επιδεικνύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για το «αύριο» της ελληνικής νεολαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα, λοιπόν, που πήγε να πάρει τον καφέ του, τον σταμάτησε μια παρέα νέων που ετοίμαζε την εργασία της, για το πανεπιστήμιο. Ο κ. Μητσοτάκης, κάθισε μαζί τους, περίπου μισή ώρα και συζήτησε για τους προβληματισμούς τους.

Οι νέοι του εξέφρασαν τη μεγάλη αγωνία τους, που δεν είναι άλλη από την ανεργία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, τα παιδιά είπαν στον Πρόεδρο της ΝΔ, πως δε θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του και κατά τη μισάωρη συνάντησή τους, ο κ. Μητσοτάκης, είπε στα παιδιά πως μόνον οι ιδιωτικές επενδύσεις μπορούν να φέρουν νέες θέσεις εργασίας. Συζήτησαν, επίσης και για τη διασύνδεση των ΑΕΙ και ΤΕΙ με την αγορά εργασίας και πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό.

Τέλος, τους επανέλαβε τη δέσμευσή του, ότι στις άμεσες προτεραιότητές του, είναι η νέα γενιά. Και, πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, τους τόνισε πως η χώρα μας, έχει ανάγκη να μείνουν οι νέοι στην πατρίδα μας, τα νέα μυαλά τα χρειάζεται η Ελλάδα και επιβάλλεται να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την αποτροπή της μετανάστευσής τους στο εξωτερικό. Οι συνθήκες αυτές, είναι οι επενδύσεις, που είναι ικανές να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. «Είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου», φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης