Ο Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Αλέξανδρο Κοντό, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Αντιδήμαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Πάνο Ταρενίδη, συνεργάτες τους και με οδηγό από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επισκέφτηκαν το πρωί τον καταρράκτη του Λειβαδίτη και κατευθύνθηκαν στο Δασικό Χωριό, όπου είχε προγραμματιστεί γεύμα.

Η ιδιωτική επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει μαζί με τη συνοδεία του, στο Καρυόφυτο, συνεχίζεται με διάφορες επισκέψεις και επαφές, τόσο ιδιωτικού όσο και πολιτικού χαρακτήρα, πάντα με τους δύο πρώην υπουργούς στο πλευρό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην Πρωθυπουργός την Κυριακή μαζί με την οικογένειά του και τις οικογένειες των Ευριπίδη Στυλιανίδη και Γιάννη Βαληνάκη, πραγματοποίησαν κατάβαση του Νέστου από το ύψος της Σταυρούπολης, τελικά, και μέχρι τα Στενά του Νέστου, σε ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα ενώ επέστρεψαν με το τραίνο.

Στη συνέχεια υπήρξαν γεύματα σε Σταυρούπολη και Καρυόφυτο ενώ, το βράδυ με τη βοήθεια ερασιτεχνών αστρονόμων, υπήρξε βραδιά αστροπαρατήρησης στο ξενοδοχείο που διαμένει, ενώ το απόγευμα υπήρχε κυνήγι τρούφας στην περιοχή κοντά στο Δαφνώνα μαζί με τον ειδικό σκύλο και τον εκπαιδευτή της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ξάνθη για το τριήμερο ο Κώστας Καραμανλής, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013, 02:56

Πηγή: xanthipress.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης