Η έναρξη της πολύκροτης δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου, του πρώτου πολιτικού στην Ελλάδα μετά τη δίκη Κοσκωτά, που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έφερε στη δημοσιότητα απόσπασμα εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης, με καλεσμένο τον Άκη Τσοχατζόπουλο και φιλοξενούμενο το Διονύση Σαββόπουλο.

Ένα βίντεο που θα θυμίσει σε πολλούς τη θέση του τότε ισχυρού πολιτικού άνδρα, τις εντυπώσεις και τις εκτιμήσεις των ανθρώπων γύρω του και την εικόνα που είχε καταφέρει να δημιουργήσει. Μπορεί σήμερα να μοιάζει με τραγική ειρωνεία, όμως συνιστά την πραγματικότητα εκείνης της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαββόπουλος έκανε λόγο για το κύρος του πολιτικού άνδρα θέτοντας μάλιστα και ερώτηση για την αποδοτικότητά του. Στη διάρκεια της εκπομπής ο καλλιτέχνης μίλησε για τον πολιτικό Άκη, εκτιμώντας ότι δεν ανέλαβε κάποια πρωτοβουλία, πράγμα που είναι καλό για την προοπτική του, ενώ τον χαρακτήρισε εγγυητή της ενότητας του χώρου στον οποίο ανήκει.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αποκάλυψε μάλιστα ότι συναντιέται συχνά στο αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος αρκετές φορές είχε γύρει πάνω στον ώμο του συνθέτη και είχε αποκοιμηθεί. Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάλιστα του είχε πει «έχεις τον ύπνο εύκολο όπως ο Μεγάλος Αλέξανδρος» και ο Τσοχατζόπουλος είχε απαντήσει «ευχαριστώ».

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης