Ο ασφαλισμένος του ΙΚΑ είχε όλες τις διαβεβαιώσεις ότι στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας που θα έρθει δεν θα αντιμετωπίσει καμμία επιβάρυνση, αφού το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι συμβεβλημένο με το ταμείο τους, οπότε δεν θα χρειαζόταν να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Δύο μέρες όμως πριν από την επέμβαση οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου του τηλεφώνησαν για να του πουν ότι ο τζάμπας …πέθανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ασθενής στην αρχή πίστεψε ότι τον κάλεσαν από τον Κυανό Σταυρό για να τον ενημερώσουν ότι το ραντεβού αναβλήθηκε ή κάτι παρόμοιο.

«Ναι κύριε Γιάννη είμαστε από το νοσοκομείο για τη λιθοτριψία που θα κάνετε μεθαύριο» είπε η κυρία στην άλλη άκρη της γραμμής, αφήνοντας άφωνο τον ασθενή που είχε ήδη φτάσει από το Ρέθυμνο στην πρωτεύουσα.

«Όχι ,όχι μην ανησυχείτε. Όλα είναι μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά το… πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι εδώ και δυο μέρες άλλαξαν τα πράγματα και θα πρέπει να καταβάλετε κάποια χρήματα, είναι το ποσοστό συμμετοχής και το οποίο ανέρχεται γύρω στα 140 ευρώ» διευκρίνισε η κυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως το τρί…πως το τρί..πως το τρίβουν το πιπέρι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης