Με τους Ιππότες της Ανατολής, τους Κρητικούς του 11ου -12ου αιώνα και μια φιλοσοφημένη φράση τους έκλεισε την ομιλία του στο Περιστέρι ο πρώην υπουργός και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Βύρων Πολύδωρας.

«Πέταξε την ψυχή σου πέρα από το ποτάμι και το άλογό σου θα σ’ ακολουθήσει» είπε, καταχειροκροτούμενος από τους ψηφοφόρους του κόμματός του, ο Βύρων Πολύδωρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πίσω καθίσματα της αίθουσας κάθονταν διακριτικά η κόρη και ο γιος του πρώην υπουργού, που όλο αυτό το διάστημα συμμετέχουν – όπως μαθαίνουμε – στον αγώνα του πατέρα-πολιτικού.

Η κόρη του Βύρωνα Πολύδωρα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εκτελούσε και χρέη φωτογράφου, απαθανατίζοντας κάποιες στιγμές από το ρητορικό-πολιτικό κρεσέντο του πρώην υπουργού.

Όσο για την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων; Και ο Βύρων Πολύδωρας κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνο που κινείται και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος. Υψηλά ποσοστά στα δύο μεγάλα κόμματα, με πρώτη και αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά, για να ακριβολογούμε, αυτό ο Πάγκαλος δεν το ’πε. Διέβλεψε μεν υψηλά ποσοστά, αλλά όχι και αυτοδυναμία της «γαλάζιας» παράταξης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης