«Χάρισαν σε κάποιον έναν γάιδαρο κι εκείνος τον κοίταζε στα δόντια», ιστορία που ταιριάζει γάντι σε πολλούς πολιτικούς που έχουν καβαλήσει το καλάμι και… ταξιδεύουν στο δικό τους κόσμο.

Τη στιγμή που «δευτεροκλασάτοι» πολιτικοί κάνουν πως και πως για ένα στασίδι στα κανάλια, πρωτοκλασάτα στελέχη και αρκετοί υπουργοί αξιώνουν, όχι μόνο να ξέρουν εκ των προτέρων ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν στη συζήτηση των τηλε-παραθύρων, αλλά και να είναι και της ίδιας «εμβέλειας» με τους ίδιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σιγά, δηλαδή, μην κάτσει κοτζάμ υπουργός να συνομιλήσει με υποψήφιο βουλευτή, ή πρωτοκλασάτο στέλεχος με πολιτικούς που ακόμη δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.

Στο ΠΑΣΟΚ ακούμε ότι προτιμούν για… παράθυρο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Κωστή Χατζηδάκη, ενώ στην Νέα Δημοκρατία ανάρπαστος τείνει να γίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι λεγόμενοι «Συριζαίοι» σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να συγκρουστούν με τα παλιά συντρόφια τους της «Δημοκρατικής Αριστεράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ο διάβολος φοβάται το λιβάνι, έτσι και οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι βουλευτές αποφεύγουν τους «Ανεξάρτητους» του Πάνου Καμμένου.

Κάποτε το αγαπητό δίδυμο της πολιτικής ήταν Ευάγγελος Βενιζέλος απ’ τη μια και Ντόρα Μπακογιάννη από την άλλη.

Αλλά από τότε έπεσε πολύ νερό στ’ αυλάκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης