«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!» αναφώνησε η Βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή μόλις πήρες στα χέρια της την έγκλιση του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Συντακτών για εξηγήσεις γύρω από την κόντρα της με τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η Φωτεινή Πιπιλή μόλις είδε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να παίρνει επίδομα για τις δύο ανήλικες κόρες της (!) βγήκε στο SKAI και ζήτησε την παραίτηση της Λίνας Αλεξίου.
Το θέμα έφερε στο φως η εφημερίδα Real News και με τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να κάνει λόγο για αθλιότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυρία Λίνα Αλεξίου είναι διορισμένη από τη Βουλή άρα μετά από το σκάνδαλο αυτό οφείλει να παραιτηθεί» είπε η Φωτεινή Πιπιλή.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της Λίνας Αλεξίου που προσέφυγε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ,το οποίο κάλεσε σήμερα τη Φωτεινή Πιπιλή γιαεξηγήσεις.

«Η κ.Αλεξίου ως γνωστόν κατηγορήθηκε από το Ταμείο ΕΤΑΜ-ΜΜΕ ότι παρανόμως εισέπραττε επίδομα ανήλικων τέκνων για τις δύο ενήλικες κόρες της. Η ιστορία δημιούργησε σάλο ,το Ταμείο επιβεβαίωσε το γεγονός και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες. Η κ.Αλεξίου είχε το θράσος να προσφύγει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τις πειθαρχικές ποινές εις βάρος μου. Η κ. Αλεξίου προέβη σε απαράδεκτη κίνηση με δεδομένο ότι η ίδια δεν είναι απλώς συνταξιούχος δημοσιογράφος ,είναι ανώτερη κρατική λειτουργός ως διορισμένη από τη Βουλή των Ελλήνων εδώ και πολλά χρόνια Αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής «ΕΣΡ». Ως διορισμένη από τη Βουλή ανώτερη κρατική λειτουργός στράφηκε στην ουσία εναντίον του μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου,δηλαδή στράφηκε εναντίον της Αρχής που εκ του Συντάγματος μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων την διόρισε και την ελέγχει»καταγγέλει στην επιστολή της η Φωτεινή Πιπιλή ,η οποία προτίμησε έτσι να απαντήσει στο πειθαρχικό μας όργανο και όχι να μεταβεί η ίδια για εξηγήσεις στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης