Απ’ ότι φαίνεται ο Αχαιός βουλευτής περίμενε πως και πως την ερώτηση των παρουσιαστών για να τοποθετηθεί σχετικά με το επεισόδιο της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου πρώτα με τον αξιωματικό της αστυνομίας και μετά τους εκπροσώπους του Τύπου. Αλλά και να μην τον ρωτούσαν, εκείνος πάλι θα απαντούσε για να πει αυτά που ήθελε να πει.

«Να κάνω τώρα και μια δήλωση για την Κυρία Κωνσταντοπούλου. Εν είδει νεόπλουτης κατίνας (όχι, όχι, όχι τέτοιες εκφράσεις είπε ο Καμπουράκης) κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποιεί τα νεοαποκτηθέντα όπλα της, δηλαδή τη θέση της και τον θεσμικό της ρόλο προκειμένου να αντιπαρατεθεί με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.» είπε ο Ιάσων Φωτήλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε τη σκληρή του κριτική. «Η γυναίκα έχει ξεφύγει. Δεν είστε κυρία μου το αφεντικό του σύμπαντος κι ας έχετε αυτοπροσδιοριστεί ως τέτοιο» αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Mega. Ωστόσο, υπήρχε και κάποιος στο παράθυρο, του οποίου γελούσαν μέχρι και τα αυτιά (Άδωνις Γεωργιάδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης