«Θα είναι ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς; Το σίγουρο είναι πάντως ότι ψάχνουν διακαώς να βρουν το μουτζούρη, στου οποίου τα χέρια θα αφήσουν να σκάσει η βόμβα», είπε ένας υποψήφιος βουλευτής για να περιγράψει το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο της χώρας.

«Θα χρεοκοπήσουμε με ΣΥΡΙΖΑ ή με Νέα Δημοκρατία; Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί, ενώ επί της ουσίας εκείνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το γεγονός ότι δεν έχουμε οργανωτικό σχέδιο που θα μας βοηθούσε να ξεφύγουμε από την κρίση. Αυτό είναι το πρόβλημά μας, και όχι τα προγνωστικά στα οποία έχουν επιδοθεί κάποιοι δείχνοντας τη μια Σαμαρά και την άλλη Τσίπρα. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Αντώνη Σαμαρά είναι το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, το οποίο το βρίσκω ενδιαφέρον. Αλλά και ο Σαμαράς κάπου τα μπερδεύει, βρε παιδί μου…» σχολίασε σε μια μεσημεριανή ανάπαυλα που έκανε από τη δουλειά της η πρώην βουλευτίνα Έλενα Παναρίτη στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μύτη έσκασε και ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης βγήκε για να αγοράσει τα πούρα του από γνωστό καπνοπωλείο του Κολωνακίου. Ο πρώην υπουργός συζητούσε τα της πολιτικής, και μάλιστα για αρκετή ώρα με δημοσιογράφο του έντυπου τύπου που έλαχε στο δρόμο του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης