ΠΚ

Με μία χρονική υστέρηση ετών και παρά τις απαιτήσεις των καιρών, η ΕΣΗΕΑ, μπροστά στη δραματική μείωση των ενεργών δημοσιογράφων λόγω ανεργίας, αποφάσισε, όπως και στα μέσα της δεκαετίας του 1990, να ανοίξει τις πόρτες της στους συναδέλφους που εργάζονται στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης – sites. Τότε, τη δεκαετία του 1990, με το ίδιο πείσμα, αρνιόταν την ενσωμάτωση των συναδέλφων που εργάζονταν σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα στους κόλπους της ΕΣΗΕΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πει κανείς. Επιτέλους ένα πάγιο αίτημα ικανοποιείται, αφού πολλοί συνάδελφοι είδαν τα χρόνια να περνούν μπροστά τους, προτείνοντας σε κάθε Γενική Συνέλευση και παραθέτοντας ειδικά υπομνήματα όλα αυτά τα χρόνια, για την ένταξη των συναδέλφων που εργάζονται στα sites στην ΕΣΗΕΑ.

Τώρα, που η αγορά συρρικνώθηκε, και που τα μεροκάματα έπεσαν στο ναδίρ, τώρα που χιλιάδες συνάδελφοι άλλαξαν επάγγελμα γιατί δεν βρίσκουν δουλειά, αμοιβή, προοπτική στη δημοσιογραφία, τώρα που η ανεργία στους ήδη μάχιμους δημοσιογράφους-μέλη της ΕΣΗΕΑ έχει χτυπήσει κόκκινο (και υπολογίζεται στο 47%), τώρα η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να εντάξει στους κόλπους της τους κατά κανόνα νεαρούς, και κατά τεκμήριο άξιους συναδέλφους.

Πάλι καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης