Η Aegean Blue Dream είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το όνομα του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία που αγόρασε τη βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου, προς 1 εκατομμύριο ευρώ. Η βίλα θα αξιοποιηθεί για την ενοικίαση VIP προσώπων, ενώ ήδη συνεργεία εργολάβων έχουν αναλάβει δράση για κάποιες μετατροπές, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Cyclades24.gr πρόκειται για κάποιον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία οποίος βρίσκεται στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά λόγω της μεγάλης απόστασης, τα διαδικαστικά ανέλαβε ο αδελφός του, ο οποίος διατηρεί εταιρεία στο Μαρούσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιχειρηματικός κλάδος, αναφέρεται για ένα σπουδαίο επιχειρηματία, ο οποίος από μικρό παιδί βρίσκεται στην Αμερική και θέλησε σε αυτό το σημείο να κάνει μια επένδυση στα νησιά των Κυκλάδων. Οι αγορές του επιχειρηματία δεν σταματούν στην Σύρο, καθώς σκέφτεται να επεκταθεί με νέες αγορές σπιτιών σε Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο, 

Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου κα. Κουράκου, στην οποία άνηκε η βίλα, συμφώνησε τελικά να μειώσουν την τιμή. Από 1.800.000 ευρώ που έγραφε το πωλητήριο τελικά, δόθηκε μισοτιμής, κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ με τον όρο τα χρήματα να βγουν σε τράπεζα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Γαλλία σε δύο δόσεις.

Οι εργασίες διαμόρφωσης της βίλας συνεχίζονται επι καθημερινής βάσης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε ακόμη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης