Πολλοί έχουν ήδη στολίσει. Άλλοι όχι ακόμα. Περιμένουν μια ιδέα, μια πρωτότυπη ιδέα για το εφετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Κάθριν Μπάρνετ από το Σίχαμ (Αγγλία) ίσως έχει μια από τις πιο πρωτότυπες. Σίγουρα, μια από τις πιο χριστουγεννιάτικες!

«Τα δύο πράγματα που αγαπώ είναι ο Χάρι Πότερ και τα Χριστούγεννα, και καθόμουν μια μέρα και σκεφτόμουν: δεν θα ήταν διασκεδαστικό, αν είχα ένα δέντρο με θέμα τον Χάρι Πότερ;» είπε η Κάθριν στο seventeen.com. «Έχω μια αρκετά καλή συλλογή με αντικείμενα του Χάρι Πότερ από τις 11 φορές που συμμετείχα σε οργανωμένες ξεναγήσεις στο στούντιο της Γουόρνερ, στο Λονδίνο» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Της πήρε οκτώ ώρες να στολίσει το δέντρο της. Σε αυτό τοποθέτησε το ιπτάμενο αμάξι του Ρον Γουίσλι, τα γράμματα από το Χόγκουαρτς, τα εισιτήρια για το Knight Bus, το ίδιο το Knight Bus, αντί για άστρο στην κορυφή του δέντρου το Sorting Hat (που κάποτε ανήκε στον Γκόντρικ Γκρίφιντορ και τώρα μοιράζει σε διαφορετικούς οίκους τους σπουδαστές στο Χόγκουαρτς). Αλλά και το διάδημα του Ρέιβενκλο και την έκπληξη: μια Nimbus 2000! Κάτω από το δέντρο, δώρο από τον Αϊ Βασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης